Busraab
Istisnai durumları geçiyorum ama anne ile bebek iletişim ime geçene kadar televizyon açılmamalı yorumlarda mecbur kalınca 5 10 dakika açıyorum diyenleri gördüm onları bir şey demiyorumn herkesin kendi kararı ama burada 2 aylık 3 aylık bebeğim durmuyor günde 3 saat 4 saat televizyon izletiyorum diyen anneler gördüm. Bi
O bebek bu kadar çok TV izlememeli anne biraz sabretmeli, çünkü o çocuğu doğurduysa çok zor olsa da bir şekilde sabretmesi lazım, sonra ileride otizm benzeri davranışlar gösteriyorlar ben TV izletiyordum çok pişman oldum diyen anneleriyle karşılaşıyoruz. İleride pişman olmak adına mümkün oldukça ekranı çözmemeli. Bir de televizyon deyince herkesin aklına otizm geliyor zaten otizm doğuştan gelen bir nörolojisel bir bozukluktur ama ileride benim çocuğumun gelişimi çok güzel ilerliyordu adına da bakıyordu şu an konuşmuyor adına da dönmüyor gibi yazılar okuyorum burada ya da yaşı ilerlemesine rağmen yaşıtlarına göre dikkat süresi daha kısa çocuklar olabiliyor bir de şu var ben izledim veya biz izledik bize Ne oldu burası biraz tartışılır.
Çok küçük bebekleri geçiyorum ama biraz daha büyük bebekler için şunu söylemek istiyorum herkesin sabrı bir olmuyor gurbette yaşayan bir anne diyelim eğer mecburen ekran izliyorsa ki belli sınır mutlaka olmalı bebek yeteri kadar da uyaran almalı yani akranlarını görmeli dışarıya çıkmalı sosyalleşmeli gibi.