Esen3535 icidisibiranne 14 aylıkken konuşarak 3 günde alıştı gerçekten çok düşkündü ama anlıyorlar kzim artık büyüdün uyurken meme yok dedim sabah gelecek meme uyudu süt uyudu anne uyudu baba uyudu tek tek herkesi sayidm o şekilde sabırlı olursanız birkair zaten uyksuz kalıyorsunuz her türlü İnş birkatirrabilirsni
icidisibiranne Ayy ne güzel inşallah ben de başarılı olabilirim bi ay sonra deneyeceğim çok teşekkürler ☺️
Ayzvedrya2 icidisibiranne ayy anlamazlarrrr bağırır bağırır döner uyurlar ama sorsan uyku sorunu sen hamileyken yatmadın çocuğu öyle alıştırdın ondan 😒😒😒
icidisibiranne Ayzvedrya2 ayy sormayın bi de ertesi gün çok uykusuzum çok yorgunum dediğinde çıldırıyorum,ben de sürekli bu cümleyi duyuyorum aksine uyku düzenim harikaydı hamileyken
Suuraisra icidisibiranne bu günlerin geçeceğini bidaha küçük bebeğim olmayacağını sürekli kendime hatırlatarak 😄
Sinem57 icidisibiranne evet canım her bebekte ayrı seyrediyor bu tür şeyler bnm oğlum daha 5 aylik ayaklarımız bile diğer bebeklerle ayrı oluyor siz yinede sorun dr.a
Suuraisra icidisibiranne valla ilk çocuğum zorladı ikinci içimden geçti iyiki bağlatmışım kordonlarımı bi kez daha şükrediyorum 🤣
icidisibiranne Suuraisra ahahah çok güldüm tabirinize 😂Allah yardımcınız olsun evlat çok güzel bişey ama olan anaya oluyo 🥺
Prenses_annesi04 icidisibiranne krize görüyorum artık yemin ederim bnmde öyle uyumuyor ya uyumuyor 3 4 saat uyuyo gbi sağa donuyo sola dönüyor gözü kapalı bı bakıyorum kalkmış artık cildiriyorum ya bıktım yemin ederim usandım ya ya gündüz 1 kere uyur gece niye uyumazdim artık deliricem yemin ederim
icidisibiranne Prenses_annesi04 ah bi uyusa şu bebeler de anneler olarak bi kendimize gelsek 🥺 aynı durumdayız Allah kolaylık versin size de ben haftanın 4 kesin ağlıyorum sinirden
Bebegimveben_ icidisibiranne geçince dene biraz araştır ve bebeğini gözlemle zaten kendin de verebilirsin sabırlı olduktan sonra. Uyku eğitim danışmanları seni sadece yönlendiriyor gerekli konulara hakim olduktan sonra illa birisinden eğitim alman gerekmiyor.
icidisibiranne Bebegimveben_ inşallah cesaretlendirdiniz beni teşekkür ederim denemeyi çok istiyorum araştıracağım 🙏🏻
Prenses_annesi04 icidisibiranne bende ağlıyorum inanın sinirden bağırıyorum bide bende troid vae aşırı sinirleniyorum bebeğimde zaten normalde seste uyuyan çocuk artık tık sesine uyaniyor
Bebegimveben_ icidisibiranne bizim uyku rutinimizde kırmızı ışık var tavsiye ederim. sadece gece uykusundan önce 10-15 dk lambadere takılmış kırmızı ışıkta zaman geçiriyoruz genelde kucağımda oluyor bakıyor oynuyor vs sonra yatağa geçiyoruz 3-4 dk sonra uyumuş oluyor
Zeynepsametaras icidisibiranne Benim oğlumda 9 ay 7 günlük aynı uykuyu seven bir bebek degil az önce 11 de yatırdım bucuktq uyandı geceleri desen aynı rahat uyumuyor dönmekten artık kaç defa kalkıp düzeltmekten uyumuyorum. Hiç birsey yapamıyorum yapmak da istemiyorum gücüm kalmıyor . Uykusuzluk hele ki cok zor ya . İmreniyorum uyuyan bebeklere
icidisibiranne Zeynepsametaras ben dee çok imreniyorum 🥺 beni annelikte en çok zorlayan uyku oldu zaten. Allah yardımcımız olsun inşallah düzelir uykuları da toparlarız kendimizi şu diş dönemini geçireyim gece beslenmesini kesmeye çalışıcam
Zeynepsametaras icidisibiranne Allah yardımcımız olsun gerçekten zor inşallah aylar gectikce düzene girerler
Asyams Esen3535 Ya benim cocuk emmiyor mama ile besleniyor 8 aylin ona ragmen gece 1 saatte bir uyanip agliyor emzigi takinca uykuya geri donuyor nedendir anlamadim eskiden hic boyle degildi disi de cikmiyormus doktorun dedigine gore😔
Asyams @“ayazbebek_0”#Ya benim cocuk emmiyor mama ile besleniyor 8 aylin ona ragmen gece 1 saatte bir uyanip agliyor emzigi takinca uykuya geri donuyor nedendir anlamadim eskiden hic boyle degildi disi de cikmiyormus doktorun dedigine gore😔