Basak71_ Deletedmom133 anlamıyor zaten elini ağzından çekiyorum hop öbür gelde yola çıkmış gidiyor bile 😅
miniminiAlina02 Basak71_ Bu daha neresi yakinda ayaklarını da ağzına sokacak daha dur 😂Benimki de 3 ay 24günlük eller ağızdan çıkmıyor. Yavaş yavaş ayaklara geçiyoruz gibi 😁
Dtcansuyldz Songlkrdmn5 şekere bandırmayı doktor önermiyor çünkü bu sefer bebek emzikten besleneceğini düşünmeye başlıyormuş ve memeyi bırakmasına sebebiyet oluyor dedi , emziğin emzik olduğunu bilmeli dedi
Songlkrdmn5 Dtcansuyldz bir kereye mahsus bizimki öyle tuttu ki çok şükür meme emmeme gibi bir isteksizliği olmadı çevremizdeki bir çok kişi o şekilde tutturdu
Dtcansuyldz Basak71_ ben nuk marka emzik aldım damaklısından onu tuttu , kiraz gibi yuvarlak olanı beğenmedi webaby almıştım , nuk damaklı işe yaradı bu hafta alıştı
miniminiAlina02 Basak71_ Tabi sizinki de şimdi kaldirmiyorsa bacaklarini bir kac haftaya onu da yapacaktur. Hic endiselenmeyim. Bunlar cok normal. Ayrica o ellerini emdikce benim onu isirasim geliyor😂 Çok tatli oluyorlar. Özliycez bu hallerini😄
agustos-37-15 Basak71_ ayyy hiç sormayın bizde 2 ay 11 günlüğüz ve eller sürekli ağızda emme refleksinde kusturuyor kendini
Basak71_ miniminiAlina02 evet çok tatlı oluyor fakat bizimki kendini kusturduğu için müdahale etmek zorunda kalıyorum
Eminegokhan Basak71_ 3 aylikken baslyolar canm cok normal suan oglum 4 ay 10 günlük hala emiyo ellerini ve yetmiyo artk bizim ellerimizi bile cekip agzna sokusturuyo