edafmo Kızlar bebeğim kolik, saatlerce ayağımda kucağımda sallamaktan mahvolmuş durumdayım. Hamak beşikler iyi oluyormuş uyutması. Kullanan,öneren, alan birileri var mı? Yardımcı olur musunuz lütfen artık dayanamıyorum 😢
Zeynepnevabzkrt edafmo ben kullanıyorum çok iyi oluyor benimkide onda uyuyor tek sıkıntı alıştımı hep onu istiyor bulamayınca misafirlikte battaniye ile uyutuyoruz 🫣😅
Poly-ana edafmo Ben e bebekte ki hamağın yorumlarını görünce oley dedim bebeğimin gazından kurtulcaz rahat uyuyacak falan nasıl sevindim hemen sipariş verdim falan bir cacık olduğu yok ne gaz sancısına iyi geldi ne uyuttu malesef değiştirdim götürüp
Angellmom edafmo bende çok memnunum canım hep onda uyutuyorum hatta uykusu geldiğinde hamağın yakınındaysak onu tutup ee ee yapmaya başladı 6 aylık bebeğim biz kullanmaya 4 aylıkken başladık tavsiye ederim 🥰
Aycicegim edafmo benimde kolik bebeğim vardı çok faydasını gördüm ama oturmaya başladıktan sonra kullanamadım tehlikeli oldu düşme riski vs 9 aydan sonra da kolikliği bitti zaten 😁
acemi-anne- Benim bebişimde kolik ikinci ayında hamak aldık onda da 10 dk anca durup ağlıyordu battaniyede salliyorduk şimdi iki buçuk aylık oldu orada sadece keyif yapıyor hamakta oyalanma süresi uzadı yarım saate yakın sallanıyor ama uyumaya alıştıramadik
Acemimomm acemi-anne- gel sarılalım almadığım şey kalmadı hamakta beş dk durup elde battaniyeyle salladım tek ben böyleyim sanıyodum yalnız olmadığımı görünce hem kolik annesi için üzülüyorum hemde seviniyorum çok saçma 6 ay elde salladım el kol kalmadı hala ara ara sallıyoruz evde tek kalamadım elde sallamak gerekecekti sallamazsak krize girecekti sürekli yanımda biri olması gerekiyodu ne hamak ne başka bişey fayda etmedi allah bütün kolik annelerine güç ve sabır versin
Zeynepnevabzkrt edafmo 🫣🫣biz bir yaşında olcak Allah nasip ederse ama ben onu bile nasıl olduk bilmiyorum biz uyku işini bi aşamadık hamak olmasa ben bitmiştim🤣🤣🤣 https://www.albebek.com/moje-efes-hamak-kirmizi-4188 Benim hamak bu memnunumda hala onda uyutuyorum
edafmo Zeynepnevabzkrt 6 ayından sonra pek yaramaz diyorlar ama yine de alacağım sanırım ne kadar giderse o kadar kâr 😂
Nesrincente Zeynepnevabzkrt 1 yasında nasıl kullanabiliyorsunuz hala ya dönmeleri başlayın kullanamadım ben düşcek korkusuyla
Ebrucum Biz de hamak almıştık 1 2 ay öyle kenarda durdu sonradan alıştırdım ayakta sallamıyorum artık rahat oluyor
Poly-ana edafmo Bende öyle 38 tane yorum vardı hepsi olumluydu ama benim bebeğim de işe yaramadı malesef
Busra986532 edafmo paşa marka hamak. Şiddetle tavsiye ediyorum. Tüm çevrem kullanıyor kuzenler kardeşim ben. Biraz pahalı ama fayda görürsün. Letgodanda bakabilirsin. Kardeşime letgodan almıştık. Ben sitesinde pahalıydı hepsi buradada indirümden almıştım. 5 saniyede sök tak. Her yere götür.
Busra986532 hepbahar123 yaz googleye. Paşa hamak diye çıkar. Markası paşa. 3 yaşa kadar olanı ve 7 yaşa kadar olanı var bendeki 7 yaş
hepbahar123 hepbahar123 çingene beşiği de tavana asılıyo ayni senin dediğine benzer derin ve geniş o salincaĝi sallıyon uzun süre durmuyo sallanıyo kendi kendine de baya harwket edince de sallanıyo . Ve gercekten gaz çıkarrıyo inince resmen çocuk boşaltıyo komple😅😅 şok olmuştum bnde
hepbahar123 Mini beşikler oluyo.onlarda da güzel uyuyorlar hamakta da çingene beşiği de çok tavsiye ediliyo