Busra986532 hepbahar123 yaz googleye. Paşa hamak diye çıkar. Markası paşa. 3 yaşa kadar olanı ve 7 yaşa kadar olanı var bendeki 7 yaş
hepbahar123 Busra986532 bi oraya bakmamıştım trendyol dolaotan bakmistim bulamadim demek googleye de bakmam lazimmiş trendgoldan çikmamışti ama googlede gördüm famam cnm çingene beşiğinin tavana asilmayan hali evet bu tarz beşiklerde uyuyorlar demek eskiler buna benzer şeyler yaptıkları için uyku sorunları olmazdi bir de kundak yaparlardi tamam
User1999 edafmo çok çok faydası oldu benim çocuğum da kolikti sadece onda rahatladı ama onun içinde gece boyu uyutmayın sakın
Acemanne29 edafmo kurulu kalsın benimki kurulu odada duruyo biri gelince niye kaldırayım ki dönmeye başlayınca söküp kaldırıcam ilk çocuk oğlum diğerlerine de lazım olursa kullanırım
naynini edafmo bize de arkadaş tavsiye etti, holmenin Marmaris modelini aldık, çok memnunuz … Hala ağlayacaksa ağlıyor ama eskiye oranla uyutmak ve uykuda tutmak daha kolay bizim için… Tavsiye ediyorum 👌🏻
hepbahar123 hepbahar123 çingene beşiği de tavana asılıyo ayni senin dediğine benzer derin ve geniş o salincaĝi sallıyon uzun süre durmuyo sallanıyo kendi kendine de baya harwket edince de sallanıyo . Ve gercekten gaz çıkarrıyo inince resmen çocuk boşaltıyo komple😅😅 şok olmuştum bnde
Acemanne29 hepbahar123 evet onu sonradan öğrendim bilseydim ilk onu alırdım uzum süre sallanması ve kendini sallaması iyi post u açan arkadaş imkanı varsa çingene beşiği daha kullanışlı olur
Mihra_smom edafmo 4 aylıkken ebebekteki hamak beşiği aldım ve keşke ilk doğduğunda alsaymışım dedim. Bebeğimin gündüz uykusu hiç yoktu gerçekten çok zorlanıyordum şimdi 5 aylık biraz alıştı sallayarak bazen 1 bazen 2 saat kadar uyuyor içinde. Ben memnun kaldım.
Acemanne29 edafmo tavsiye ederim bizde yaşadık gaz sorunu vardı elde sallamaktan bi hal olduk kayınvalidem gidip aldı geldi rahat ettik tüm gün uyuturken kullanıyoruz yatağını sadece gece kullanıyorum çok rahat civilden aldık hamak memnunuz
hepbahar123 Acemanne29 aynen o gitgide yavaşlıo az hareket etse hemen sallaniyo beşik ben gecerken de bir tur sallıyorum oo baya sallanıyo uzun süruyi durması 😅