Deletedmom_68 Bety olur bence, ben hazırladım dolaba attım yarın iftara yakın kızartırım🤌🏻 kolay gelsin şimdiden🥰
Bety Deletedmom_68 teşekkür ediyorum size de kolay gelsin 😍 havuç tarator tarın mı yapacaksın ben hiç yapmadım akşamdan yapsam sulanır mı acaba 🥲
en_sevdiklerim2 Bende yarın kayınvalidemi fln çagıracm 5 kişi anca oluruz menümüde yazaym🤣🥰 🌻Fırında patlıcan kebabı 🌻Havuçlu patatesli soganlı birazda mercimekli sebze çorbası yapacm(kafama göre bi tarif😅) 🌻Bulgur pilavı 🌻salata 🌻sütlaç(bugünden yaptım)
Bety en_sevdiklerim2 çok güzel ellerine sağlık 🧡 ben patlıcanın yanına pirinç pilavı yapardım sanırım 🌸
Deletedmom_68 Bety ben yarın yapacağım bikaç saat önceden bile yapınca sulanıyor, taratorla salatayı en son yaparım hemen 5 dkda halloluyor zaten😗
Ekvatoral Bety ben geçen gün misafirlere bir gün önceden yaptım. Ama şöyle havucu rendeleyip suyunu alınca yağda kavurdum. Hatta ben içine köz kapya biber de koydum. ( Tuz atmadım hiç) Sarımsaklı mayonezli yoğurdu da önceden hazırladım. (Tuz atmadım) Dere otunuda doğrayıp dolaba kaldırdım. İftardan bir saat önce hepsini birleştirip biraz tuz koydum. Üzerine de cevizli,kırmızı biberli tereyağ kızarttım. Herkes börek ile tarator yedi ana yemek hep kaldı.
en_sevdiklerim2 Bety bana farketmez😅eşime sordum bulgur yap dedi tmm dedim🤣 ilk bnde pirinç düşünmüştüm😃
Bety BuzluKahve kız daha ne yapayım Allah aşkına 😂 kaynanamda aynı kişileri çağıracak o tavuk yapacak et alsam o kadar kişiye 2 2,5 kilodan aşağı olmaz daha da bişey bulamadım bu kaldı geriye 😂
Ekvatoral Bety revani, kalburabastı, şekerpare, yalancı tavuk göğsü, sütlaç, kadayıflı muhallebi, gelin pastası ☺️
Ekvatoral Bety evet evet. Benim en son yaptığım revani çok beğeni topladı. Hem bir gece önceden yapılınca da bie şey olmuyor.