Prenses__mamy42 edakara6509 üçreti öok yüksek ben de tercuman_anneden aldım ve çok memnun kaldım ablama da tavsiye ettim oda aldı oda çok memnun kaldı
edakara6509 Aden0508 darısı başıma, ben de çok sabırlı bir anne değilim maalesef. Süreç sonunda bilgi verirseniz çok mutlu olurum 🌺
edakara6509 _nnur_celikk bunu hiç düşünmemiştim 🤔 Sonrası da önemli tabi. Hele yaz geliyorken bunu uyum sağlamak acaba zor olur mu ki? Bu noktaya değinmeniz çok iyi oldu, teşekkür ederim 🙏
_nnur_celikk edakara6509 biz eğitimden sonra hala desteksiz uyutuyoruz ama saatlerimiz şaştı benden kaynaklı eğitimdeki gibi olmuyor tabi ki hep evde olamıyorsunuz bide ben hamileliğimi öğrendim sabah 7 buçukta kalkmak artık işkence gibi geliyor eğitimde ben uyandırıyordum şuan ne kadar uyursa o kadar uyumasına izin veriyorum Buda kurallara biraz aykırı çünkü gün içinde en fazla 3 buçuk saat uyuması gerekiyor yani sadece eğitim süreci değil sonrasını da düşünün ama derseniz ki sadece desteksiz uyusun bana yeter o zaman tabi ki çözüm
edakara6509 Umutveannesi maalesef benim bebeğimin bildiği en iyi şey “ağlamak, yırtınmak, bağırmak…”😔 Bu yüzden annelere sormak istedim bu eğitim mevzusunu. Hayır yani, 4 bin de az değil böyle zamanda, paranın çöp olması durumu da var 🤷♀️
edakara6509 NiLDeRiN ben aylardır oturarak uyuyorum 😔 13 aylık bebem… Bu işkence ne zaman bitecek bilmiyorum, çok çaresiz kaldım…
Prenses__mamy42 edakara6509 canım üçreti çok yüksek değil ama ben kendisinden çok memnun kaldım tavsiye ederim
Aden0508 NiLDeRiN ağlatmadan vermek mümkün değil , aslında bebeğinizin mizacına bağlı zaten ağlayarak tepki veren bir bebekse mutlaka ağlayacak yani, ama bebeğinizi kaderine terk etmiyorsunuz güven bağı kırılmıyor yani benim için önemli olan bu ☺️
Winky Umutveannesi memnun kaldınız mı kaç gündür kararsızım kendisiyle görüştüm ama alsam mı almasam mı bilemedim
Umutveannesi Winky ben memnunum 7,5 aylıkken almıştık şu an 1 yaşında hala kendi uyuyor. Saatleri günü gününe düzenli diyemem bazen akşam 9da uyuyor bazen 11de uyuyor. Mesela dün sabah 7de uyandı bu sabah 9.30da uyandı. Ben saatlerine takılmıyorum ne zaman isterse o zaman yatırıyorum canı ne zaman isterse o zaman kalkıyor. Siz isterseniz saatli yapabilirsiniz uyku düzenini o daha iyi oluyor
Winky Umutveannesi peki o zamanlar nasıldı nasıl bi tekniği var kendim mi denemeliyim yoksa yardım almalı mıyım. saatlerimiz az çok düzenli sadece gündüz kısa ve destekli uyuyor tabi bide 3 ten sonra çok uyanıyor
Umutveannesi Winky kendiniz verebilirsiniz eğitimi, hepsinin denediği yöntem hemen hemen aynı. Kaç aylık bebeğiniz
Winky Umutveannesi 4 ay 19 günlük akşam falan 7 de yatar doğduğu zaman alıştırmıştım her gün o saatlerde duş aldırıp yatırıyordum ona alıştı 3-4 e kadar uyur iki kere emer gece ama 4 ten sonra sürekli uyanıp mızırdanır gündüz saatlere dikkat etsem de çok kısa kısa uyur oda yetmediği için huysuz oluyor
benoyleuygungordum_ Umutveannesi merhaba bebeğim 7 aylık bana yardımcı olsanız öyle sevinirim ki bende burcu hanımdan eğitim almak istiyordum
MeteYmen_Annesi Yani ben ikizlerime kimseden almadan verdim açıkcası çok pahalı uyku eğitimi bu nedense kendim araştırıp edindiğim tüm bilgiler ile verdim 1 haftadır desteksiz ve rahat uyuyorlar gece kalkmıyorlar 13 aylık ikizlerim normalde birini ayağımda ayaklarım kopasıya kadar sallardım şuan keyfime değmeyin mis gibiymiş
edakara6509 MeteYmen_Annesi tsm olarak ne yaptınız? Bir de bebekleriniz normalde huysuzlar mı? Benim bebeğim her şeye ağlayan bir bebek maalesef 😓
Ipekerden1 MeteYmen_Annesi benim ki de 12 aylik olacak vermeye çalıştım ama ayağa kalkıyor beşikte yürüyor bi türlü uykuya geçmedi bende daha fazla bekleyemedim tabi sizde zorlandiniz mi
Umutveannesi Winky biz 7,5 aylıkken aldık eğitim iki uyku şeklinde. Yani eğer aylarımız tutsaydı eğitim konusunda ben yardımcı olurdum size
Ezoli170 Umutveannesi benimki 7,5 aylık ayakta sallanarak uyuyor,gündüz uykuları 30-40 dk sürüyo,gece de bir iki kere uyanıyor ve bazen çok direniyor uyumaya.sabah 7-8de kalkıyo.desteksiz nasıl uyutabilirim
Winky Umutveannesi mantığı aynı değil mi saatlerini tablodan biliyorum uyutmak için falan yapılanlar aynıdır sanırım siz anlatsanız yine de artık çok zorlanıyorum sürekli sabaha karar 20 kere uyanıyoruz
MeteYmen_Annesi edakara6509 ikizlerim malesf ki çok huysuz du vede uyumayınca aşırı ağlayan bir bebekler genel olarak doğduklarından beri uyku sorunumuz vardı zaten tek tek araştırıp not alıp ilerledim ben herşeyi bi anda kestim biri ayağımda sallanıyordu diğeri yanımda pıt pıt yaparak ama bacaklarım da saatlerce kopuyordu şuan 10 dakika da tek başlarına uykuya geçiyorlar kendi ninniler i ile ve rahatlıkmış
Ozgeozgul _nnur_celikk ay resmen aradığım cevap biz eğitime başlıycaz ama bu saat konusunda çok takımyıldızlar benim tek isteğim desteksiz uyuması siz o saatlere uymuyorsunuz sorun yaşıyor musunuz acaba