edakara6509 Merhabalar güzel anneler, tavşan uykusu markasıyla uyku eğitimi veren İlayda Kani’den uyku eğitimi alan var mı? Varsa tecrübelerinizi yazabilir misiniz 🙏 Benim bebeğim 13 aylık, gece doğru düzgün bi uykumuz yok maalesef. Çare arıyorum kendimce😔
Umutveannesi edakara6509 Yagmur0507 @Elisa34 Ona o kadar para vermeye değer mi bilemiyorum. melek_uykuda burcu hanımdan aldık biz oda bu uygulamadan bir anne zaten burda tanışmıştık memnun da kaldık onu da bi değerlendirin isterseniz fiyat olarak diğerlerine göre çok uygun Havvaaaysuna
edakara6509 fatmaa37demir inanın o kadar çok ihtiyacım var ki… benim kız çok huysuz, onca param çöpe gider diye korkuyorum
Havvaaaysuna Yagmur0507 ne kadar ki eğitim bende instagramda takip ediyorum ama kimden alıcam bilemiyorum
edakara6509 Yagmur0507 bana da çok etkili geliyor yorumları gördükçe 😇 fiyat sordum, 2 paket var. İkisi de çok pahalı tabi. 4 bin civarı KDV ile
edakara6509 Havvaaaysuna aslında çok seçenek var, o yüzden belki burdan da fikir edinirim diye post açtım
edakara6509 Umutveannesi evet Burcu hanım çok çok uygun diğerlerine göre. İlayda hanım daha popüler olduğu için sanırım pahalı.( 4 bin civarı) Sizin nasıl şu an uykularınız?
Winky Umutveannesi memnun kaldınız mı kaç gündür kararsızım kendisiyle görüştüm ama alsam mı almasam mı bilemedim
Umutveannesi edakara6509 haftaya 1 yaşına girecek kendi uyuyor hala. Gece uykularımız güzel 10 gündür gece beslenmesini kendi kesti. Gündüzleri de güzel uyuyor maşallah
NiLDeRiN Umutveannesi Burcu hanımın eğitim süreci çok mu katı acaba siz almışsınız eğitim. Bazı anneler öyle oldugunu yazıyor.
Aden0508 Biz eğitime bugün başladık, ilayda hanım çok tecrübeli ve ilgili binlerce bebek eğitmiş birisi süreç nasıl ilerler bilmiyorum ama ben güveniyorum. Sadece uyku eğitmeni ile bitmiyor tabi eğitmen size doğru teknikleri öğretiyor sizin yapmanız gerekende sabır ve istikrarlarla onları uygulamanız. Ben çok sabırlı bir insan değilim ama sonrasını düşündükçe kendimi motive ediyorum.
NiLDeRiN Aden0508 ağlatmadan mı veriyorlar eğitimi gercekten. Çok merak ediyorum onu. Bende düşünüyorum ama doğru kişi kim bilmiyorum. Size her ihtimalde hangi yolu izleyeceğinizi söylüyorlarmı. Bilgilendirirseniz sevinirim 🙏🏿
edakara6509 Aden0508 darısı başıma, ben de çok sabırlı bir anne değilim maalesef. Süreç sonunda bilgi verirseniz çok mutlu olurum 🌺
_nnur_celikk Biz Burcu hanımdan eğitim aldık süreç gayet iyi ilerledi ve kızım haşa desteksiz uyuyor ama şunu bilmelisiniz eğitim bitikten sonraki süreç eğitim aldığınız süreçten daha zor onu devam ettirebilmek saatlere uyabilmek aynı düzeni korumak çok zor tabiki ben yine de bu eğitimi aldığım için mutluyum desteksiz uyuyor bu en önemlisi ama saatleri kaçırdığında yada o düzene uymadığında normalinden daha aksi bi bebekle karşılaşıyorsun
edakara6509 _nnur_celikk bunu hiç düşünmemiştim 🤔 Sonrası da önemli tabi. Hele yaz geliyorken bunu uyum sağlamak acaba zor olur mu ki? Bu noktaya değinmeniz çok iyi oldu, teşekkür ederim 🙏
Aden0508 NiLDeRiN ağlatmadan vermek mümkün değil , aslında bebeğinizin mizacına bağlı zaten ağlayarak tepki veren bir bebekse mutlaka ağlayacak yani, ama bebeğinizi kaderine terk etmiyorsunuz güven bağı kırılmıyor yani benim için önemli olan bu ☺️
Umutveannesi NiLDeRiN bana göre katı değildi çünkü biz o duruma gelmedik hiç. Benim oğlum sakin uysal bi bebekti zaten ağlaması falan yoktu hiç. Bize eğitim üç gün yeterli oldu direk kendi uyumaya başladı o kadar uysal bi bebekti yani. Ama şöyle mesela bebeği yatırdınız ağladı diyelim 3 dk yatakta sakinleştirmeye çakışıyorsunuz 3 dk sonra durmadıysa öyle kucağınıza alıp sakinleştiriyorsunuz. Yatırdınız tekrar ağlamaya başladı yine 3 dk bekliyorsunuz normalde uyguladığı yöntem bu. Yani bebek ağlıyor ama siz yatağında sakinleştirmeye çakışıyorsunuz olmazsa kucak. Haliyle kucaktan inince tekrar ağlıyor en son artık uyuyakalıyor. Yani ağlak bi bebeğiniz varsa tepkileri sertse eğer tavsiye etmem çünkü bebek gerçekten yıpranıyor. Ben yaşamadım eğer yaşadaydım eğitimi bırakırdım
NiLDeRiN Umutveannesi ne mutlu size. Uyku zamanı hızırsuzlanıyor bebeğim . Aralığı kaçırmıyorum aslında ama sabah en rahat uykuya geçişi gittikçe zorlaşıyor gece uykusu en zor . Kucakta uyuyor ama akşam olunca kucakta da huzursuz ne yapacağımı sasırıyorum artık. 3.5 aylık normal midir bilmiyorum ama zor işimiz sanırım
edakara6509 Umutveannesi maalesef benim bebeğimin bildiği en iyi şey “ağlamak, yırtınmak, bağırmak…”😔 Bu yüzden annelere sormak istedim bu eğitim mevzusunu. Hayır yani, 4 bin de az değil böyle zamanda, paranın çöp olması durumu da var 🤷♀️
edakara6509 NiLDeRiN ben aylardır oturarak uyuyorum 😔 13 aylık bebem… Bu işkence ne zaman bitecek bilmiyorum, çok çaresiz kaldım…