edakara6509 yani bebekten bebeğe değişir böyle düşünüyorum ama benim bebeğim saatlerce ağlattıldı tavşan uykusu eğitiminde ve tam iki saat dolana kadar ona dokunmama izin yoktu, çığlıklarını seyrettim. Çocuk için travma, keza anne için de. Üstelik ben iki katı para ödedim sadece yurtdışında yaşıyorum diye. Kayda alınmış ses kayıtları var herkesin bildiği gibi, devamlı onları takip edeceksiniz 4 saatlik bilgiyi nasıl aklınızda tutarsanız artık. Bunun için vaktiniz varsa zaten çocuğunuz uslu bir annesinizdir. Ayrıca takıldığınız ya da unuttuğunuz yerde yeni baştan ses kaydı dinlemeye çalışmak imkansız zaten hangi kaydın kaçıncı dakikası ne bileceksiniz Bir şey sorduğunuzda cevap veriyor “ama ben bunu ses kaydında söylemiştim eğer dinlediyseniz” her seferinde bu cümle. Ayrıca dediği gibi olmadığında kendi programından dolayı değil de sizin anlamadığınızdan dolayı olduğunu düşünüyor. Eşime bile mesaj atmış Benim Türkçemi sorgulamış şaka gibi :) Ben yorum yapmayı istedim çünkü her tecrübe yoruma açık olmalı tıpkı gittiğimiz restoranlardaki gibi. Benim deneyimim de bu şekildeydi ve fazlası.. Yazık 8400₺ civarı para verdik. Dediğim gibi başka referanslı uygun biriyle çalışılabilir İnsanlar bu para için bir ay çalışıyorlar Türkiye de. Gerçekten burda bile arkadaşlarla konuştuğumuzda hepimiz iyi iş dedik:) 10. Günde bile bebeğim 50 dk boyunca ağladığını bilirim gündüz uykusunda ve kucağıma alıp odadan çıktım o gün sondu