koalamiyim 19032020 evet iki tarafta da var diye koymadım ben de çok beğeniyorum. Mehmet koydum ama benim oğlan çok fena 😅
19032020 Elif5050 evet güzel isimler özellikle Ali her dönemde kullanılacak sade bir isim🙏🏻 Teşekkürler 😍
Gmznr2909 19032020 bende isimleri karakterleri yansıttığını üzerinde etkisi olduğunu düşünüyorum bu yüzden ilk oğlumun adı Metehan nasipse ikinci oğlumuz da geliyor onunda adı Atilla olacak kısmetse. Ayrıca ben yabancı isimlere karşıyım o yüzden Türkçe isim tercih ettik
19032020 Gmznr2909 ilk oğlum Oğuz Kağan ona da uygun olan bir Türkçe isim arıyorum ben de sizin gibi düşünüyorum ataları gibi olsun diye o isimleri tercih etme taraftarıyım. Mesela Karahan düşünüyorum bu ara ama kesin bu diyemiyorum . Çok kararsız kaldım 😕
Bellabells 19032020 Amin canım. İkimizde sağlıkla kavuşalım inşallah.ilkinde ben de çok kolay karar vermiştim.bu sefer içime sinmiyor isimler.beğenemiyorum. İkinci gebeliklerde isim konusunda daha ince elenip sık dokunuyor sanırım 🤭
Yalpp 19032020 ya aynı düşünüyorum tüm öğretmen arkadaşlarıma düşündüğüm isimleri yazmıştım öğrencileri var mı varsa nasıl diye 🤣bir de anlamları çok önemliydi benim için ve Türkçe olması bundan dolayi ilk oğluma Alperen ikincisine Kaan ismini verdim🤣🤣
19032020 Yalpp abisi Oğuz Kağan . Alperen de aklımda ama düşüneyim biraz daha 😍 isimleriyle yaşasınlar inşallah
Dondurmalikahve 19032020 Benim oğlumun adı Alp Arslan bende Türk isimlerini seviyorum kuzenin adı sizin oğlunuzun adıyla aynı
Emine003 19032020 ilk oğlum Cihat Emin canım ikinci oğlum Yağız ikisinide çok severek kullanıyoruz 🥰fikir olur belki
19032020 ElisaMom_ aaa çok şaşırdım rüzgar da ayaz da sakin olmayan bebeklerde rastladığım bi isim genelde 😍 adıyla yaşasın inşallah ♥️
CANCanimCAN 19032020 oğlumun adını koyarken… mert, yağız, yigit, umut, ali, eren arasında kaldık sonra bir anda can olsun dedik can koyduk 🙈 sağlıkla alın kucağınıza