19032020 Bellabells ben de 28. Haftadayım ♥️ Sağlıcakla kavuşalım inşallah. İlkinde hiç zorlanmamıştım ama şu an seçim yapamıyorum. Allah kolaylık versin ikimize de , en iyisini en hayırlısını koymak nasip olsun inşallah 🙏🏻
19032020 sevimlienerji siz de sağlıcakla kavuşun inşallah 🙏🏻 Anlamı çok güzelmiş. Bakalım nasibinde ne varsa o olur inşallah da hayırlısı olur ♥️🙏🏻
oglumubeklerken 19032020 oğlumun adı Göktuğ 💙 eşimin ismi Berkay ❤️ sevdiğim erkek isimlerinden ikisi de. Bir de ben Yağız ismini Yiğit ismini de çok beğeniyorum fikir olsun 🥰
Bellabells 19032020 Amin canım. İkimizde sağlıkla kavuşalım inşallah.ilkinde ben de çok kolay karar vermiştim.bu sefer içime sinmiyor isimler.beğenemiyorum. İkinci gebeliklerde isim konusunda daha ince elenip sık dokunuyor sanırım 🤭
ElisaMom_ 19032020 Rüzgar Ayaz🤍arkadaşımın oğlu maşallah nerdeyse 8 aylık ama çok tatlı ve sakin yeri geldimi çok ciddi yeri geldimi çok ponçik kurban olur teyzesiiiiii🤩
19032020 ElisaMom_ aaa çok şaşırdım rüzgar da ayaz da sakin olmayan bebeklerde rastladığım bi isim genelde 😍 adıyla yaşasın inşallah ♥️
Ruzgarmommy ElisaMom_ Ahh teyzesiii sana göre her hali sakin ponçik sen gel birde bana sor krizleri tuttuğu zaman istediği olmadığı zamanı vs vs uzar gider böyle 🫣🤭😂😂
Halil_3006 19032020 bir oğlum var ikinciye Allah verirde oğlum olursa göktuğ koymak istiyorum fikir olur belki😌
koalamiyim 19032020 evet iki tarafta da var diye koymadım ben de çok beğeniyorum. Mehmet koydum ama benim oğlan çok fena 😅
19032020 Elif5050 evet güzel isimler özellikle Ali her dönemde kullanılacak sade bir isim🙏🏻 Teşekkürler 😍