Sevim07 adilecil007 gazi düzgün çıkartıldığında aptamil de sorun olmuyor bende kullanırım ama babygoata geçeceğim
kuzeyto snyck ben de hippten cok memnunum ya simdi 3 numaraya baslicaz biraz stok yaptim, korkuyorum boyle seyler okuyunca😞 hemen hemen 7 ay emzirdim, 7.ayindan beri kullaniyorum hic sorun yasamadim
Symnlrg kuzeyto canım ben de kullanıyorum sayfaya baktım laktoz yazıyor yeşille. Anne sütünde de laktoz var zaten
Symnlrg ummuhanipekoglu bana da atar mısınız? Mamayla ilgili hiçbir şey göremedim. Mühendisinoğlu paylaşmıştı tüm mamaların analizini tablo halinde bir tek onu gördüm. Bir de gıda dedektifi hipp organik kaşık mama tarzında bir şey paylaşmış meyve püresi onda şeker var yazıyor. Ben mama 1 ile ilgili bir şey görmedim
Symnlrg nerminsari toplatılan mama hipp değil diye biliyorum. Söyleyen arkadaşlar yazsa link atsa bakacağım bebeğim yiyor söylenyiye göre hareket etmek istemiyorum çünkü memnun kaldım gazı kabızlığı geçti
Deletedmom145 [silindi] Merhabalar.bebeyin hipp yemiyor.bizde baska mama almisdik doktor 1 haftaya biter dedi.ama uzerinde 1 ay yazmis ve guvenmedim de zaten.bi arkadasim var benden 4 gun sonra dogum yapdi.bebeyine hipp mama verneye basladi ama sutu geldi diye vermedi.1 ay gecdiksen sonra sutu yetmemis ve vermis.ayrica buz dolabina koymus.1 aydan cokdu.bebeyi alerji vermisdi her yeri alerji olmusdu zor gitti bebekden.sizde atin gitsin
Eminegokhan snyck haklısınız ben SMA aldm kabz yaptı doktorumuz her gün sabah ilk vercen mamaya hakiki zeytinyağı koy dedi bende o şekilde yapiyorum şuan çok şükür kabızlık kalmadı
EzgiAsell Eminegokhan ne kadr zeytinyağı koyuyorsun canm mamasına? Bende sma kullanıyorum tuvaletini biraz zor yapıyo gibi geliyo da oyüzden bende kullanabilirim o şekilde..
diyabetli_anne sila şeker derken kutu şuan elimde şeker bileşimi olarak sadece laktoz içeriyor ki o zaten anne sütü dahil birçok süt ürününde mevcuttur. Ayrıca bebek maması üretimi sanıldığı gibi serbesti içeren bir konu değildir ve ruhsatlandırması ciddi prosedürlere dayanır. Uygun koşullarda saklanmayan tüm ürünler bozulur maalesef. Etiket okuyup bebeğimize uygunu seçmek de bizim insiyatifimize kalmış tabi tedariği de güvendiğimiz kaynaklardan yapmalıyız