[silindi] Kizlar ilk gunlerde sutum gelmedigi icin apar topar hipp mama aldk daha 3 veya 4 kere bile kullanmadik. Sorum su pakedi acildiktan ne kadar sure icerisinde tuketilmis olmasi lazim? Bebegim suan 2.5 aylik hala bi kosede yeni gibi duruyor😂 atayimmi yoksa bi yakinima verebilirmiyim?
Eminegokhan [silindi] hipp kullanmayın lütfen bebeğinizin sağlığı söz konusu ben ogluma kullandm yaklasık 1 aydan fazla ve en son iki tane büyük hlboy 900 gramlıktan aldm son kullanma tarihi 2021 olmasina rağmen boceklenmis olduğu gibi attm iki kutuyuda ve muhattap dahi bulamadm aradgmda olur bu tarz seyler ddiler telefonu kapattlar.
snyck Eminegokhan golden goat sma kabiz yapti aptamil gaz yaptı en son hipp iyi geldi içinden de bisey çıkmadı ne yapalım biz şimdi 😐 en güvenilir dogal mamalardan diyor her yerde bu ara boyle okudukça ne yapacagimi şaşırıyorum
LINDAMAY Eminegokhan böceklenmiş olması koruyucu olmamasından kaynaklı değil mi? Tabi tarihi geçmemiş olması düşündürücü… biz de hipp 1 no kullanıyoruz
Gunesdogdu Eminegokhan acılan mama kullanım süresi 3 haftadır. Acilmamis mama mi boceklendi? Lütfen detaylı bilgi verir misiniz ben de kullanıyorum 3 hafta sonra bitmemiş oluyor ve ben buna ragmen atiyorum haliyle, böcek degil tek bir topaklanma bile yaşamadım. Fakat bebek sağlığı herseyden onemli lütfen şikayet linkinizi ve detayları yazar mısınız
kuzeyto snyck ben de hippten cok memnunum ya simdi 3 numaraya baslicaz biraz stok yaptim, korkuyorum boyle seyler okuyunca😞 hemen hemen 7 ay emzirdim, 7.ayindan beri kullaniyorum hic sorun yasamadim
Eminegokhan snyck haklısınız ben SMA aldm kabz yaptı doktorumuz her gün sabah ilk vercen mamaya hakiki zeytinyağı koy dedi bende o şekilde yapiyorum şuan çok şükür kabızlık kalmadı
Sevim07 adilecil007 gazi düzgün çıkartıldığında aptamil de sorun olmuyor bende kullanırım ama babygoata geçeceğim
Symnlrg kuzeyto canım ben de kullanıyorum sayfaya baktım laktoz yazıyor yeşille. Anne sütünde de laktoz var zaten
Symnlrg ummuhanipekoglu bana da atar mısınız? Mamayla ilgili hiçbir şey göremedim. Mühendisinoğlu paylaşmıştı tüm mamaların analizini tablo halinde bir tek onu gördüm. Bir de gıda dedektifi hipp organik kaşık mama tarzında bir şey paylaşmış meyve püresi onda şeker var yazıyor. Ben mama 1 ile ilgili bir şey görmedim
Symnlrg nerminsari toplatılan mama hipp değil diye biliyorum. Söyleyen arkadaşlar yazsa link atsa bakacağım bebeğim yiyor söylenyiye göre hareket etmek istemiyorum çünkü memnun kaldım gazı kabızlığı geçti
Deletedmom145 [silindi] Merhabalar.bebeyin hipp yemiyor.bizde baska mama almisdik doktor 1 haftaya biter dedi.ama uzerinde 1 ay yazmis ve guvenmedim de zaten.bi arkadasim var benden 4 gun sonra dogum yapdi.bebeyine hipp mama verneye basladi ama sutu geldi diye vermedi.1 ay gecdiksen sonra sutu yetmemis ve vermis.ayrica buz dolabina koymus.1 aydan cokdu.bebeyi alerji vermisdi her yeri alerji olmusdu zor gitti bebekden.sizde atin gitsin