Bellabells BrcnBlgn bizim yaşadığımız yerde alerji doktoru yok.ama sizin doktorunuzun fikirleri doğru geldi.nereye kadar bünyelere unutturacaz besinleri.bir şekilde alışmak lazım. Biz de Ankara’da gidecez uzmana.
Duygusuz BrcnBlgn Dr unuza hala kontrolde misiniz nasıl bir yol izliyor acaba kendisi ve sürekli ulaşabiliyor musunuz
1902ctn mervezezee çocuk doktoruna göster ilk önce istersen, zaten duruma göre cildiyeye yönlendiriyor 🙏
Gzmkcyr Cisem_25 kan testi yapılmadı iğneye süt Başka iğneye yumurtanın beyazı başka iğneye sarısını enjekte edip deriye iğne yapar gibi yaptı kabaran yerden belli oldu
Cisem_25 Gzmkcyr kan testinde alerji çıkmadı. Doktor, egzaması için deriyle alakalı dedi, kakasının yeşil ve mukuslu durumu için de bağırsak düzenleyici verdi. Bakalım nasıl sonuçlanacak. Geçmezse deri testi yapacak.
1902ctn Gzmkcyr ama şu olabilir o masum görünen ekmeğin içine kalıp kalıp mayalar,kabartıcılar,katkı maddeleri giriyor katkı maddeleri alerjiyi alevlendiriyor şahsen abur çivit bitti benim hayatımda direk onu sormuştu doktor
nazlioznc BrcnBlgn merhaba benm kzıımda aleejı var ancak daha neye oldugu belli degl bnde dikkat edıyorum yedıklerıme bagısıklıgı düşük kızımında ıga 5 cıkmıstı siiznde bagısıkıgınjz düşükmüydü bunun için ne yapıyorsjnuz emziği emip veryrm demişssinz ama
BrcnBlgn nazlioznc Evet canm bagisikligi dusuk bunun icin probiotik kullanio bebegim ayni zamanda bende kullaniorummm ve her bebege emzigi verirken once ben emiorum biraz tukuruklu bi sekilde bebege veriorum doktorumuz bu sekilde ilerletio suan canm
BrcnBlgn nazlioznc Sut urunlerini kesmekle basla umarm sadce sut alerjisidr coklu gidaya girmez...daha sonra deneme yanilma yontemiyle besinleri tuketip 72 saat boyunca bebegi gozlemliosun alerjisinin neye oldgnu deneme yanlmayla tespit ediosun malesef
gayeceee 1902ctn bize de atopik denildi fakat bu ay herhangi bir sorun yaşamadık herşeyi denedim sizin bebiş kaç aylık? Bana 4 aylıkken bir doktor diyet verdi başka bir doktor sadece Anne sütü alan bebek için diyet olmaz dedi
1902ctn gayeceee 5 aylık, 2. Ayından sonra vardı çoğalarak ilerledi.Bilemiyorum ki bizim fazla olduğu için azalsın diye diyete sokmuş olabilir
nazlioznc BrcnBlgn hangi probiyotiği kullanıyorsunz bzmde düşük cildi kuru olanların düşük oluyırmus sanrıım bi yerde görmüştüm suan gözlemledgm tavuga var döküntüsü oldu birde dün aşı oldu kaka sayısıda çok artttı dünden beri umarım düşer
Zeynepizzettin BrcnBlgn gecmıs olsun benım bebegımde aynı sekılde sız hangı probıyotıgı kullanıyorsunuz kendını ve bebegınız ıcın ?
Selenimom BrcnBlgn aaa emzigi senin tukurukleme amacın ne peki? BENİM kızımın da bağışıklığı çok düşük
Bellabells BrcnBlgn benim bebeğim 32 günlük. Bir haftalıktan beri kan farkettik.farkeder farketmez süt ve süt ürünlerini yumurta ve kırmızı eti kestim. Ama kanlı kaka devam ediyor. Deneme yanılma yöntemiyle nasıl alerjeni bulacam bilmiyorum.sonuçta gün içinde tek besinle beslenmiyoruz.gerçi ben çok şeyden kıstım. Şimdilik ıspanak ve kırmızı renkli birkaç besinden şüpheleniyorum.dün salatada domates yedim. Şimdilik birşey yok.
denizcocuk 1902ctn tıpatıp aynısını yaşadık. Oğlumun yüzü gözü kabarıp şişiyordu. Hem kuruluk kızarıklık hem de şişlik oluyordu. Boynuna kadar inmişti ve özellikle kulaklarının arkası pul puldu. tam 2 aylıkken . Linola krem ve şampuan aldık. Mucize gibi aynı gün geçirdi cildini. Ben de çok üzülüp kendimi suçluyordum sizi çok iyi anlıyorum o yüzden ürünü bir an önce edinin bence. Diyeti de hafiflettim sadece süt tüketmiyorum. Ama mayalanmış formlarını tüketiyorum peynir yoğurt gibi.
1902ctn denizcocuk linola kullandık hem krem hem duş jeli ondan çare bulamayınca noreva sürdük ondan da iş çıkmadı artı içinde çinko varmış çocuğum üzerine kaynar su dökülmüş gibi ağlayınca endişelendim eczacımıza sorduk çinko varmış ondanmış dedi değiştirdi ama çinkosuz olanda bir işe yaramadı.şimdi tıp fakültesinde profesöre gidiyoruz sıvı-katı karışım vazelin önerdi kullanmaya başlayalı 10 gün oldu iyi geldi gibi 🙏
BrcnBlgn nazlioznc Bebegim biogaia kullanio...tavuk alerjen degildir hic bir alerji diyetinde tavuk yasaklanmaz capraz alerjiler dahil olmakla birlik te tavuk asla yasaklanmaz ne turkiyede ne yurtdisinda tavugun yasaklandigini duymadim.ozellikle tavuk tuketiorum doktorumun onerisiyle.kirmizi et balik bunlar yasak fakat tavuk yeni duzenlemelerde bile serbest gidalar arasinda ba$ sirada bence daha detayli gozlemle bebegini alerjisi olmayan seylerden uzaklasma sonra o besini unuttugunda onada bunyesi tepki gostericek
BrcnBlgn Bellabells Senin bebeginde kakasnda kan ve mukus var sanirim bagirsak tepki gosterio ornegin bugun domatesmi yedin suphelendgn baska bsi yeme sadece domats olsun ve bunu bebekte izle yani 72 saat in sonunda bebekte tepki ortaya cikio bebegi izle ancak boyle bulursun.bugun domats yedin yarin alerjk baska bsi yeme kakada kan bagrsagn tepki gosterdgni bldirio
Bellabells BrcnBlgn evet canım bağırsak tepkili.dediğin şekilde deneme yanılma yapayım en iyisi.bir gün şüphelendiğim yiyeceği yiyip üç gün gözlemleyeyim.öyle tek tek deneye deneye bulacam.doktor anlamaz zaten hangisi olduğunu
BrcnBlgn Bellabells Bebek kucuk oldugu icin tahlillerde cikmio malesef dr alerji rski yuksek gidalari sana soyler yasak gidalari verir serbestleri soyler ama alerjisi en dusuk serbest gidaya bebegin tepki gosterebilir deneme yanilmayla bulunuo malesef zor bi surec umarim kolay atlatrsin uzun surmez
zeyatmaz 1902ctn sıvo katı karışım vazelin nasıl oluyor. Bizde linola, mustela kullandık hiçbiri gelmedi. Uzun bir zamandır vazelin kullanıyorum. Iyi geldi gibi. Ama normal Eczaneden aldığım vazelini kullanıyorum. Sıvı katı karışım vazelin İlk defa duydum