BirEylulMeselesi Mom05 evet hem anne sütü hem de mama veriyorum. Sütüm az maalesef ☹️ Evet sivilce gibi hatta içleri dolu baya ergenlik sivilcesi gibi
Mom05 BirEylulMeselesi yaa bizde de vardı bir iki tane ama geçti şuan galiba diyete girince gittiler 😔 üzülme canım benim üzüntü en büyük düşmanıymış sütün ama elde değil onuda biliyorum 😔
BirEylulMeselesi Mom05 ya bizde başka sorunlar da var evde ondan sanıyorum. Anneme geçeceğim bu hafta içi orada daha rahat ediyorum bakalım değişecek mi durum
Ser-123 Mom05 canım benimde aynıydı geçen hafta anne sütü alıyorda yediğin bişe alerji yapmıştr bende. Öyleydi salam sosis yemedim geçti alerjik gıda tüketme
Giz3mm BirEylulMeselesi Merhabalar bize de doktorumuz bu mamayı verdi ama bebeğim tadını pek sevmedi 😔sizde durumlar nasıl ? Sevdirmek için ekstra yaptığınız çabalar varsa paylaşır mısınız lütfen
BirEylulMeselesi Giz3mm benim bebeğim de hiç sevmiyor doktor 90 cc dedi biz 50 cc zor içiriyoruz. Mama soğuduğu zaman asla ağzına almıyor ısıtıyorum o zaman bir iki yudum daha alıyor. Bir arkadaşım da anne sütüyle karıştır veriyordu. Benim o kadar sütüm yok maalesef sütüm olsun diye emziriyorum. O emdikten sonra sağınca hiç sütüm çıkmıyor ☹️
Mom05 BirEylulMeselesi ah kuzum benim yeni mi Doğum yaptın şuan bende aynı dertlerdeyim insan neye üzüleceğini şaşırıyor 😔
Dilaraa Mom05 biraz sabredin, mamaya geçseniz daha kötüğnkğ bebeklerde içerisinde süt olmadığı için onu yemek istemiyor ve kilo asla almıyorlar, ben kızımı hep aç uyutup uykuda yediririm uyanıkken öğürüyordu çok zor zamanlardı, böyle en azından yiyor.
Mom05 Dilaraa kimileri de mamanın kilo yaptığını söylüyor ama 😓 peki şimdi ben proein kalsiyum alamıyorum bebeğimde nasıl olacak bu 😞
Mertttt Laktoz alerjisi ile ilgili bi yazı okudum orda ön süt fazla alan bebekler de de kakada mukus olabileceği yazıyordu. Benim bebeğim de de kaka da mukus var ve yüzünde küçük sivilceler var kesin tanı için bunlar yeterli mi ? Süt ve süt ürünleri alerjisi için
Dilaraa Mom05 yok cnm o mamayı hiçbir bebek severek yemiyor hatta çoğu yemiyor. Biz sırf gelişimi durdu diye 4. Ayda direk çorbayla ek gıdaya başladık. Ek gıdaya geçince düzeltip tooarlıycak merak etme
Mom05 Mertttt bende de var o bir yazı okudum bununla ilgili sizde bir bakın bende şimdi o ön sütü sağıp vermeye başladım ama sağmama rağmen hala su gibi rengi var 😞 acaba diyetten dolayı beslemediğimden mi diye düşünüyorum 😔yazı da bu canım http://annelikindeksim.blogspot.com/2015/09/bebekte-emmeyimemeyi-reddetme-on-sutun.html?m=1
Mertttt Mom05 evet bende okudum bu yazıyı bende sağıp veriyorum kakada mukus olayı azaldı ve sarıya döndü çok sağmadım 2 dakika sağdım bi de geceleri sağmak yerine tek göğüs emzirdim. Şimdi de günde birer kez tek tek sağıyorum 2 ser dakika tek göğüs 3 emme şeklinde emziriyorum. Her emzirmede sağmıyorum
Mom05 Mertttt dediğinizi bende uygulayım çok sağolun bugün birer kez sağdım bende kakada mukus yoktu renginde dönmüştü kan göremedim ama inşallahh böyle böyle düzelirler birde geceleri tek göğüsü emzirince diğeri dolup rahatsız etmiyor mu🙄