Mom05 3 aydan önce testlerde çıkmıyor maalesef, ama belirtiler keisn olduğunu zaten gösteriyor. 3. Ayından sonra kan testi ile kanıtlanmış oldu. Geçtiğini de şöyle yaptım, 9 aylık oldu yoğurt yedirdim biraz ve belirtiler hemen yine oluştu huysuzlaştı dedim bu ay da böyle geçecek, sonra 10 aylık oldu yine denedim yoğurt ve bu sefer hiçbirşey olmadı kakası herşeyi normaldi, huysuzlaşmadı, sonra sütlü mamalar alıp yapmaya başladım baktım onları yiyince de birşey olmuyor dedim geçmiş. Doktor zaten 9 12 ay arası geçer çünkü doğuştan demişti, öyle de oldu. Bebeğim kendi kaka yapmıyordu, ben yaptırdığımda hep yeşildi, kilo alımı durmuştu ve çok huysuzdu ama ben emziremedim maalesef, doktora götürdüm alerji uzmanı bir doktora kesinlikle var dedi, 1 hafta bir alerji şurubu kullandık 1 hafta kullanılıyormuş zaten, sonra kaka yapmayı öğrensin diye 1 hafta tridubat diye bir şurup kullandık hemen öğrendi ve o bir haftadan itibaren sorunsuz kaka yaptı, şöyle de birşey var benim bebeğim diyet mamaya başladığı gibi sakinleşti ama emen bebeklerde bu durum daha zor geçiyor, çünkü anne sütünden ne kadar olmasa da süt geçiyor bebeğe, siz daha sabırlı olmalısınız bu yüzden ama elbet geçecek.. Sonrada işte dediğim gibi tesrler yapıldı kesin tanı da kondu