Mira__ annesininaski_ bir gün sıvı bir gün katı besleniyorum bir gün sadece detoks yapıyorum. Sabah çıplak lavaboya gittikten sonra tartılıyorum asıl kilo o zaman ölçüdendir. Evet internetten bakıyorum hepsine ona göre de uyguluyorum sezeryan olduğu için göbeğim biraz ağrıyor ağır yapamıyorum.
MelisT annesininaski_ Az mı 🥴 Bence gayet iyi vermişsiniz maşallah böyle veriliyorsa bende hemen başlayayımmmm
annesininaski_ MelisT Başlayın bence hemen kilo verdikçe insan daha çok motive olup daha çok kilo veresi geliyor . Gerçi daha yolun başındayim umarım verirsiniz sizde 😊
Ayshe54 annesininaski_ ben ben ben 😍 60 la hamile kaldım, 76 doğuma gittim, suan 53 kiloyum düşünün. Ekmeği azalttım, yediklerime az buz dikkat ettim, akşamları Lesli yaptım, çoğunlukla yarım saati yaptım. Doğru yoldasınız
Tuba_engn annesininaski_ Geçen sene 10 vermiştim. Leslie +diyet ile. Sonra bi kendime güvenin geldi bıraktım yapıyorum diye. Şehir değiştirme, adapte olmak, tek kalmak 2 yaş bebeğim derken geri aldım. 🤣
annesininaski_ Tuba_engn iyi vermişsiniz bende 10 kilo vermek istiyorum insalaalh veririm . Keşke vaktimiz olsada her gün yürüyüşe çıksak zayifladigimizda bidaha da geri almayiz bence
Gizem51 annesininaski_ 1 haftadan sonra 40dakikalık olan aşamaya geçin daha çok terletip yağ yaktırıyor bende Leslie ve diyet ile 20kilo verdim sadece azim ve istikrar başarırsınız
annesininaski_ Gizem51 maşallah çok iyi vermişsiniz ne kadar sürede verdiniz 😌 bazen 30 dk . 1 kere de 40 dk yapmıştım . 1 hafta geçsin 40 dk gecicem inşaallah 🌸🌼
Ayazinannesiseyda yemedimamadoydum ben de normal yemeye devam ettim ama kilo almadım çok şükür baya baya fazla kaçırdığım için şu an iki kilo fazlam var
Derindeniz1 Mirayfiliz sabah kahvaltıda sadece bir dilim tam buğday ekmeği 2 gün beslenmedim kahvaltı ve akşam yemeği acıktıkça ara öğünlerde tarçınlı Türk kahvesi yeşil çay tükettim bol su tabi bu şekilde 🥰
Tuba_engn annesininaski_ Düzen önemli, bir de gerçekten diyet yanına günde iki kere Leslie çok önemli. O zaman sana bir sır veriyim. Biz ailece sülale dahil ilerledik bu diyetisyen ile. Diyetimizin en önemli sırrı; Her öğünden 5 dakika önce 2 bardak su iç. Ve bol salata 🥗 her öğün. Günlük su ihtiyaçını asla ama asla almayı unutma. Leslie günde 2 kere yap(Ramazan da 1).
Gizem51 annesininaski_ 2buçuk aya yakın ama çok sıkı diyet yaptım su tükettim asla kaçamak yapmadım tadına bile bakmadan hamur işi ve tatlının