siyah3430 annesininaski_ 4 gündür diyetteyim 1.5 kg gitti. Leslie aklımda. Ama önce biraz daha verip Leslie yapmak daha mantıklı tartı mutlu ettikten sonra incelme olunca daha kalıcı oluyor
annesininaski_ siyah3430 siyah3430 iyi vermişsiniz Leslie yaparsaniz daha çabuk kilo verirsiniz sanki . Benim de 2 günde 1 kilo 250 gr gitti
yemedimamadoydum annesininaski_ ilkini iftardan yarım saat sonra yapın 2.ci 30 dk yi da uyumadan önce o şekilde yapabilirsiniz
annesininaski_ MelisT 🤣🤣 Haklısın illahaki insan yoruluyor daha çok acikip daha çok yemek istiyor . Bende diğer günlerde kendimi tutamıyorum. Nasıl olsa gün içerisin de orucum yeme gibi sansim da yok .2 gün içinde 1 kilo 250 Gr vermisim normalmi sizce sanki az gibi geldi bana
MelisT annesininaski_ Az mı 🥴 Bence gayet iyi vermişsiniz maşallah böyle veriliyorsa bende hemen başlayayımmmm
annesininaski_ Mira__ 5. Günde 3 kilo gayet iyi vermişsiniz egzersizleri netten mi bakıp yapıyorsunuz . Bide ben 2 gün içinde 1 kilo 250 Gr vermisim az gibi geldi bana normal mi ya 😏
Mira__ annesininaski_ bir gün sıvı bir gün katı besleniyorum bir gün sadece detoks yapıyorum. Sabah çıplak lavaboya gittikten sonra tartılıyorum asıl kilo o zaman ölçüdendir. Evet internetten bakıyorum hepsine ona göre de uyguluyorum sezeryan olduğu için göbeğim biraz ağrıyor ağır yapamıyorum.
yemedimamadoydum annesininaski_ aynen daha çok gider bide hergun tartilmayin haftada bir gün belirleyin beden ölçülerinize alın incelemelerde olur
annesininaski_ MelisT Başlayın bence hemen kilo verdikçe insan daha çok motive olup daha çok kilo veresi geliyor . Gerçi daha yolun başındayim umarım verirsiniz sizde 😊
Ayshe54 annesininaski_ ben ben ben 😍 60 la hamile kaldım, 76 doğuma gittim, suan 53 kiloyum düşünün. Ekmeği azalttım, yediklerime az buz dikkat ettim, akşamları Lesli yaptım, çoğunlukla yarım saati yaptım. Doğru yoldasınız
Tuba_engn annesininaski_ Geçen sene 10 vermiştim. Leslie +diyet ile. Sonra bi kendime güvenin geldi bıraktım yapıyorum diye. Şehir değiştirme, adapte olmak, tek kalmak 2 yaş bebeğim derken geri aldım. 🤣
annesininaski_ Tuba_engn iyi vermişsiniz bende 10 kilo vermek istiyorum insalaalh veririm . Keşke vaktimiz olsada her gün yürüyüşe çıksak zayifladigimizda bidaha da geri almayiz bence
Gizem51 annesininaski_ 1 haftadan sonra 40dakikalık olan aşamaya geçin daha çok terletip yağ yaktırıyor bende Leslie ve diyet ile 20kilo verdim sadece azim ve istikrar başarırsınız
annesininaski_ Gizem51 maşallah çok iyi vermişsiniz ne kadar sürede verdiniz 😌 bazen 30 dk . 1 kere de 40 dk yapmıştım . 1 hafta geçsin 40 dk gecicem inşaallah 🌸🌼