yemedimamadoydum MomMarin Herbalife bıraktıktan sonra eski yemek yeme aliskanliginiza devam ettiniz çünkü benim gibi 😂 bendeo hataya düştüm ama ürün kullanirken nasıl dikkat ediyorsak bırakınca öyle yapmalıyız
Ayazinannesiseyda yemedimamadoydum ben de normal yemeye devam ettim ama kilo almadım çok şükür baya baya fazla kaçırdığım için şu an iki kilo fazlam var
annesininaski_ yemedimamadoydum Evet bende çok terliyorum yaparken 30 dk dan fazla yapmak istiyorum ama yoruluyorum 😀 siz kaç dk yapıyorsunuz
Gnsss annesininaski_ ben bekarken yapıyodum Leslie ciddi anlamda sıkılaştırıyor vücdu ben 45 dklık olanı yapıyordum hergün 10 kilo vermiştim iki ayda tabi diyetlede desteklemiştim
annesininaski_ yemedimamadoydum bende günde 2 kere yapsam iyi olurdu aslın da daha hızlı kiloda verebilirdim . Ama oruç tutuyorum yapabilirmiyim bilmiyorum 😏
yemedimamadoydum annesininaski_ bu yorumu yeni gördüm kusura bakma salı günü başladım henüz tartilmadim ama incelme var hissediyorum ☺️ salı günü ölçüm yapicam
yemedimamadoydum annesininaski_ ilkini iftardan yarım saat sonra yapın 2.ci 30 dk yi da uyumadan önce o şekilde yapabilirsiniz
Gzmbkm Mirayfiliz iftari açarken ilik suda tarcin/zencefil/zerdecal/limon karisimiyla aciyorum. Corbadan sonra 5-10 dk ara veriyorum. Yemekten sonra yesil cay. Yada ilik suda yas zencefil. Sahurda yemekten 10 dk sonra yesil cay 😂
annesininaski_ Gnsss evet oruç tutuyorum bir öğün besleniyorum 2.5 lt Su tüketiyorum . Verieim insaallh
damlaa06 Elfthkn ben evlenmeden once kullaniyordum danisanimdanda cok memnundum 1 ayda 11 kilo vermistim
annesininaski_ MelisT inşaallah . Ben ramazan da yapmayı tercih ettim ya oruç olunca insan acikinca bir şeyde yiyemiyorsun bu avantaj oldu benim icin