Suleoner aselsdk yok ben önce sebzeleri haşlayıp robottan geçiriyorum sonra içine şehriye atıp yumurta sarısı limon yoğurt azda tam buğday unuyla terbiye hazırlayıp karıştırıyorum
Asafsbn Nergisssss kahvaltıda muz yumurta sarısı pekmez ev yapımı cicibebe ceviz öğlen tavuk suyuna kereviz çorbası bugün
Denizzz88 Nergisssss öğlen yayla çorbası yapıcam akşam da somon balığı yanına sebzelerle (patates,havuç,soğan) fırına atıcam
Ruzgarmommy aselsdk normalde biz ilk üç ay baya gaz problemi çektik ama cok şükür geçti herhangi bir sıkıntı da yaşamadık 6. Ayindan beri veriyorum
Lina-2023 bebekece bnmkide öyle elma armut yemiyor bitek muz yiyor onuda fazla vermek istemiyorum kabız olcak diye. 5 gün sonra 8 aylık olcaz
bebekece Lina-2023 muz kızımı kitlemişti 3 gün kuralıyla tadım yaptırırken bi lokma yedirmiştim epi topu oysaki🙄
Fatmasasmaz YaseminAren 😂😂😂hepimiz aynı bi an şaşkınlıkla karışık şok geçirdim😄 Çok erken başlamışsınız
YaseminAren Fatmasasmaz malesef 3 ayda meme ve mama reddı oldu sagdıgım sutker 4 aya getırdı ama yetmedı doktorum dırek ogun baslattı sımdı 1 haftadır falan geve mama ıcıyor cok sukur
Fatmasasmaz YaseminAren inşallah mama reddi yaşamazsınız bir daha. Bebeğin emmesi gibi olmuyor sağmak. Sağma olayıyla bi süre sonra kesiliyor süt ama bebeğin emmesiyle böyle bir durum yaşanmıyor. Ama önemli olan sağlıklı olması gerisi bi şekilde geçip gidiyor
kubraphoto YaseminAren yaa bizde 6 ayda geçtik ama benimki aşırı memeye düşkün yani çorba filan yiyoruz yada bisküvi maması henüz daha tamamen pütürlülere geçmedik yarın sabah nasip olursa tuzsuz peynirle başlıyoruz inşllh sever
YaseminAren kubraphoto peynır labneyı sevdo benım oglum umarm sızınkı de sever dahabyenısınız zamanla alısır
kubraphoto YaseminAren bende tuzduz lır peyniri aldım içine ceviz ekleyip yediricem bakalım inşllh sever
Svg_ Ecemoz1 ben bu hatayı ilk çocuğumda yaptım şu an 8 yaşında damak tadı sıfır her şeyi birbrine katıyor kendi adıma önermiyorum 😅