anneogulllll Ymnmhr kesinlikle benim oğlum sabah akşam tarhana çorbası aralarda meyve 1 haftadır böyle ne yemek yaparsam yapayım yemiyor illa çorba içecek bu arada 19 aylık
kubraphoto YaseminAren ama çok küçük değil mi bulgur pilavı yemesi için biz 7 ay 7 günlük olduk hiç daha öyle şeylere başlamadık biz mi çok geç kaldık acaba
YaseminAren kubraphoto 6 ayda ek gıdaya gectysenz 1 ay 7 gundur yıyor ben 4 ayda ek gıdaya gectım 2 ay 29 gundur yıyor oyle bakın
rabia87 Bebeğim 8,5 aylık kereviz,patates,havuç,kırmızı mercimeği haşlıyorum bi küp kemik suyu bırakıp blenderden geçiyorum bebeğim çok seviyor.
aselsdk rabia87 blendırdan geçirince vitaminleri gitmiyor mu ben hep buharda haşlayıp çok ince süzgeçle eziyorum
kubraphoto YaseminAren yaa bizde 6 ayda geçtik ama benimki aşırı memeye düşkün yani çorba filan yiyoruz yada bisküvi maması henüz daha tamamen pütürlülere geçmedik yarın sabah nasip olursa tuzsuz peynirle başlıyoruz inşllh sever
Bynbetull Nergisssss Somon balıklı yulaf unlu çorba, balkabaklı kolajenleştirilmiş et sulu sebze çorbası, yoğurtlu avokado bu haftaki menümüz 🥰
aselsdk Ruzgarmommy karnabahar brokoli gaz yapmıyor mu bizde 7 buçuk aylığız daha onlardan vermedim gaz yapar diye
aselsdk aselsdk aynen bende daha vermedim bizde 7 buçuk aylığız nemce çok erken gaz yapan sebzeler için
Ruzgarmommy aselsdk normalde biz ilk üç ay baya gaz problemi çektik ama cok şükür geçti herhangi bir sıkıntı da yaşamadık 6. Ayindan beri veriyorum
Sevgi3504 8 aylığız ve hiç bir şey yemiyor ne çorbalar kahvaltılar yemekler hazırladım yok yemiyor hergün ısrarla hazırlıyorum hepsi çöp. Bebe bisküvisini bile yemiyor yumurtadan ve ondan nefret ediyor. Kendimize yaptıklarımızdan verdim yine yemedi yediği tek şey yoğurt muz elma günlük hergün sadece bunları yiyor ne yapacağım hiç bilmiyorum var mı Böyle olupta sonradan yiyen korkuyorum böyle ilerlicek diye.
M_e_k Sevgi3504 biz de oyle.. 7 ayligiz hic bisey yediremiyorum. Dun bisey farkettim kendi tabagimdan corba kasigiyla alirmis gibi uapip kendi mamasindan verince agzini aciyor. Diger turlu muhurluyor agzini bir damla yemiyor. Cildircam. Umarim bu yontemle sevdiririm biraz yer. Oioi yemek takimlari cop oldu annecim🤣 Degisik bisi de yapamiyorum yemeyince millet bulgura gecmis biz hala patates kabak😢
Carriebradshaw Sevgi3504 benim ikizler 11 aylık. Asla katı bişey yemiyorlar yeni yeni tel şehriyeye alıştılar. Tek yedirebildiğim yoğurtlu tel şehriyeli çorba ve tarhana çorbası. Bir yaşına girecekler neredeyse 4 er tane dişleri var ama yemiyorlar ve kusuyorlar. Çok moralim bozuluyor benim de. Acaba ne zaman alışacaklar.
Zumra_Fatma Nergisssss her sabah kızıma yumurta sarısı haşlarım bazen ona balkabaklı pankek yapiyorum bazen çorba alışmış artik uyumadan önce bişiler yapip veriyorum yoksa uyumuyor şimdide balkabaklı tel şehriyeli patates çorbasi yapicam
Suleoner Nergisssss kahvaltı için balkabak şeftali muz puresiyle yapılmış pankek, akşamda sebzeli terbiyeli sehriye çorbası kemik suyuna