MevaninMelegi Nergisssss 8,5 aylık bugün ilke defa sulu köfte vericem umarım sever bakalım sevmezse tarhana çorbası😊
Dildarhatun Kapya biberi zeytinyağda kavurdum. Havuç ve patates rendeledim. Biraz salça ekledim. Biraz da pirinç. Sıcak su . Pişti . Robottan geçirdim. Çok sevdi. Deneyebilirsiniz
Ysgl26 Nergisssss oğlum 9 ay 10 günlük..1 buçuk aydır herşeyi yiyo..kendimize ne yaparsak salçasız ve tuzsuz şekilde ona da aynısını yapıyorum..dün tarhana çorbası ve taze fasulye yedi mesela. Bugün de dünden kalan fasulyeyi yiyecek, yanına da yoğurt çorbası yapıcam bugün
Svg_ 6 ay 22 günlük ben de havuç çorbası yaptım tam pirinç unuyla içine sarımsak da attım ilk kez bir de kereviz tadım yaptırcam bakalım beğenecek mi
Ruzgarmommy Nergisssss biz su an 7 ay 20 günlüğüz Diş çıkarma döneminde olduğumuz için sabah doyurucu birseyler hazırladım Elma Armut Bebek irmik Pirinç unu Birazda pekmez bu şekilde çok güzel yedi birde eline haşlanmış yumurta sarısı verdim tabi onunla cebelleşip biraz yedi biraz etrafa yedirdi Şimdi ogle yemeğini biraz geçe kaldık evde ne varsa sebze çorbamsı yemeğimmsi yapıyorum Kabak Brokoli Karnabahar Havuç Birde kuzu kıyma Bazılarını Blw yapıcaz eline vericem Bizim menümüz bu şekilde akşam da bi ara öğün yaparım hafif tabi bu yaptığımı yerse bakalım
aselsdk Ruzgarmommy karnabahar brokoli gaz yapmıyor mu bizde 7 buçuk aylığız daha onlardan vermedim gaz yapar diye
Yagmur-Cansu22 Nergisssss biz 11 aylığız. Sabah, Omlet, labne, salatalık, tahin Öğlen, Brokoli çorbası Ara öğün, Muz Akşam, Sebzeli bulgur pilavı + yoğurt olacak
Zeytin-gozz1 Ymnmhr bizimki onlarida yemiyor sayesinde ben artık kafayı yedim .gün içerisinde insan hiç mi bisey yemez valla yıldım artık ben.bu arada ayımız aynı.
Ymnmhr Zeytin-gozz1 makarna yemiyor mu bizimki sadece bu ikisini yiyor birde muzu çok seviyor. Bende süt veriyorum içine bebe bisküvisi katıyorum en azından tok tutuyor napayım zorladıysam da olmadı başka birşey yemiyor çeşit çeşit neler yapmadım ki. Annem de sen de sadece mercimek çorbası içiyordun hergün her öğün sen büyüdüysen ı da büyüye takma kafana diyor artık şehriye görünce tiksiniyorum
Adda_ 6 Ay 28 günlüğünüz sabah avakado yumurta sarısı labne keçiboynuzu pekmezi ve bebek irmiği yedirdim. Akşam da pırasa çorbası var patates havuç birazda şehriye ekliyorum :) 7.ayımızda et suyu ve kıyma eklemeye başlıcaz
Perianasi Kahvaltı: avakado , lor peyniri, yumurta sarısı Öğlen : yoğurtlu enginar Akşam : tavuk sulu sebze çorbası 7 aylığız tabi dolu dolu yemiyoruz kızım ister 1 kaşık isterse 10 kaşık yiyor . İlla fincan kadar yada bilmem kaç kaşık yemeli yapmıyorum. Zorlamadan yavaş yavaş ilerliyorum. Ayrıca çalışıyorum öğlen ile akşam arasındaki içtiği süt yetmezse annem birazda meyve yediriyor
Sonaypin Ay maşallah 6-7 aylık çocuklarınız bunları yiyorsa. 9.5 aylık kızıma hayatta pırasa yediremiyorum. Kıymayı çorbaya koyarsam yiyor ama başka türlü yemiyor. Yumurta allerjiiix var. O yüzden zorlanıyorum. Çorbalar irmikli ya da yulaflı meyveli lapalar yapıyorum genelde. Bir de tavuk yemeyi seviyor. Öyle krndime yaptığımyemeğin tuzsuzunu yapıp vereyim desem kesinlikle yemiyor. Umarım biz de bir gün normal yemek düzenine geçeriz
tazeannecikk2605 10 aylık bebeğim oglen mercimek çorbası icti aksM da kiymali patates Bezelye yemeği yicek yerse tabi
Tosbaaa 8,5 aylık bebeğime fırında köfte patates yapıyorum bakalım ilk defa. Dünden kalanda pırasa var onu yemezse bunu sunacağım önüne
Zeytin-gozz1 Ymnmhr yok canım makarna yemez hiç.muzdan nefret eder hatta kusar yoğurt hiç tadını bilmez ağzına koyunca öğürüyor .devam sütü aldım Bi umut ama tahmin ettiğim gibi onuda Red etti.nadiren emiyor işte. Onda da 2 yaşında ki çocuk doymaz ki😕
Serp-n-il 9 aylık öğlen ve akşam aynısını yiyecek buharda enginar karnabahar havuç ve kereviz haşladım irmik ile karıştırıp biraz blender ile ezdim
Lina-2023 Ispanak kabak brokoli patates havuç haşladm pişçeğine yakın biraz kısırlık bulgur kattım zeytinyağı ilave edip blender ettim 7 buçuk aylığız sebzeyi çok seviyor