Nergisssss Anneler hergün akşam bebeme ne yapsam diye düşünüyorum kimler ne yapiyor paylaşalim fikir olsun
bebekece Nergisssss karnabahar yemeği yapıcam içine kıyma havuç patates birde maydanoz birazda bulgur koyucam. Tabi soğan sarımsak fix😊
Ymnmhr Nergisssss sabah öğle akşam şehriye çorbası çok nadir makarna . Her gün fix menümüz. Çünkü asla başka birşey yemiyor ha birde kahvaltıda Airfry da yağsız patates yapıyorum sabahları onu yiyor daha da birşey yemiyor geri kalan zamanlar hep aç geziyor var mı bebeği böyle olan 22 aylık bu arada
NaimeYilmaz Bebek Takibi - Tarif Dünyası’nda aramaya Bugün Ne Pişirsem? yazarak yayınlanmış olan onlarca menüye erişebilirsiniz. 🫶
perabebek Bence mama tariflerimizi yazarken bebeğimizin ayını da yazarsak daha fazdali olabilir 🤗 atopik bir bebeğim var herşeye alerjisi var o 6 buçuk aylık jerseyi yiyrmiyotuz o yuzd n bugün armut irmik ve pekmez karıştırıp ılık bir şekilde yedirdim 🌼
bebekece Nergisssss benimkide 8 aylık maşallah yemek olayını seviyo yani sebze olarak zorlamıyor ama meyveyi asla yediremiyorum kapatıyo agzını öylece duruyo bi avokado seviyo
Pnar07 Ymnmhr beeeen .bu konudan dolayı psikolojim bozuldu disleri diyorum ma aylar sürüyor istah yok takviyeler aldım yok
Zeytin-gozz1 Ymnmhr bizimki onlarida yemiyor sayesinde ben artık kafayı yedim .gün içerisinde insan hiç mi bisey yemez valla yıldım artık ben.bu arada ayımız aynı.
anneogulllll Ymnmhr kesinlikle benim oğlum sabah akşam tarhana çorbası aralarda meyve 1 haftadır böyle ne yemek yaparsam yapayım yemiyor illa çorba içecek bu arada 19 aylık
YaseminAren Nergisssss ilik suyuyla bulgur pilavı yapcm yanında yogurtla 2 gundur ıstahsız bulguru yogurtla yer ınsallah :( 6 ay 28 gunluk
kubraphoto YaseminAren ama çok küçük değil mi bulgur pilavı yemesi için biz 7 ay 7 günlük olduk hiç daha öyle şeylere başlamadık biz mi çok geç kaldık acaba
Anonimgelin Nergisssss 10.5 aylık bebeğime zeytin yağında soğan kavurduk sonra satımsak sonra tavuk suyu koydum kendim yapmıştım tavuk suyunu sonra tel şehriye attım bana pul biber attım az bişey ekmek koyup verdim
YaseminAren O1Anne cok buyuk tanelı degıl bulgur ıyıce pişiriyorm yogurtla ezıyo damagına yutuyor pütrlü verıyırum ben 1 aydır fakan el gıdaya erken basladık bız
YaseminAren Simgekat doktorum ıstedogın seyı ver dedı 1 kere denemek için verdım sevdı 2 gundur ıstahsz yer umuduyla yapıcam. 1 tatlı kssıgı kadar yapıcam zaten 4 aydır el gıda alıyo