Aysndu asdfgs temiz içerikli diye siveno ve incia kullanıyorum ama yasaklılar listem çok uzun ona uygun nasıl şampuan felan bulurum bilemediğim için özellikle sordm çok zor bir süreçmiş resmen depresyona girdim çıkamıyorum
asdfgs Aysndu siveno ve incia iyi evet. Çok zor bir süreç zamanla alışılıyor ama zorluğu hiç bitmiyor Allah yardımcınız olsun.
Aysndu Zeyneppppduygu kestim kestim bn en zor olan diyeti yapıyorum kesilebilecek ürün yok artık dedi diyetisten bnde sadece patates havuç soğan sarmısak kuzu eti pirinç zeytin mısır ekmeği tatlı biber muz elma armut bunlarla yasıyorum bakliyat ve kıs sebzelerini kolik oldugu için tüketmiyorum
Zeyneppppduygu Aysndu benm diyetimde böyle 4,5 aydır yedikleirm patates,pırasa,kabak,havuç,taze fasulye kuzu eti ,yumurtasız mKarna tüketyrm ve pirinç pilavı kahvaltıda salatalık ve zeytin meyve olarkta elma armut muz
Zeyneppppduygu Aysndu ankara makarnasını tüketebilirsmiz yada beyorganik yumurtasız makarna ve eriştesi var
Canselben Benim bebebğimijnde alerjisi var doğduğundan beri aşırı ağlardı zaten hep gürültülü mukuslu kakası vardı egzama başladı tam geçti bu sefer dermatit oldu yanakları hep kaşınıyor kaşıdıkça kanatıyor deri testinde süt yumurta çıkmadı kesin sonuç vermez dedi doktor diyet yap dedi 🫠
Aysndu Zeyneppppduygu teşekkür ederim hemen alcam sizde durumlar ne suan nasıl bebeğiniz sadece bağırsak reaksiyonlumuydu sizinkide
Aysndu Zeyneppppduygu ayy aynısını yapıyoruz birden herşeyi keserek basladılar bende sizdede öyle oldu mu asamalı kesselerdi belki bu kadar zorlanmazdım ekmek yiyebiliyodum şimdi onuda kestiler mısır ekmeği yiyorum
Zeyneppppduygu Aysndu evet aşırı ishal(günde 10 kere bele kadar ) köppüklü mukuslu hatta kanlı kaka ,fışkırara kusma ve öğürme vardı 4,5 aydır katı diyetteyiz çok şükür geçti şikayetler şimdi ek gıda dönemine geldik ufak ufak besin deniyoruz ben hala aynı besleniyorum
Aysndu Zeyneppppduygu benm kızımı ishal diye bir hafta hastanede yatırdılar hayatımın en zor dönemiydi diyebilirim kan dışındaki belirtiler bizdede vardı kan döküntü yoktu diye alerjden şüphelenmediler kısa süre sonra kanda oldu anlayacağınz el kadar çocuk bosu bosuna o kadar ilaca maruz kaldı
Zeyneppppduygu Aysndu bende aşırı unutkanlık dalgınlık var uyksuzlukta etkilyor ama besinszlkten dolayı çok bitkinim bu arada vitamin takviyesi varsa aldığın onlarıda bırakmalısın çünkü içinde laktoz arama verici vs onlarda etkiliyor sadece osteocare magnezym alabilirsnz
Zeyneppppduygu Aysndu off üzücü olmuş bizim alerji tanısınıda gittiğğmz 5. Doktor koydu daha öncekiler hiç önemsemedi
Aysndu Zeyneppppduygu bende aynı durumdayım ya b12m düşüktü ve tiroidim vr diye ilaca baslamıstım meğersem kullanmamam gerekiyormus bıraktım kullanmayı zihnim o kadar bulanık o kadar yorgun o kadar dolu ki böyle büyük bir hatayı gözden kaçırıp ilaçları kullandım inanamıyorum hala kendime
Aysndu Zeyneppppduygu halla halla aynı seyleri yasamısız ya bizde hastanede yatarken ben şüpheleniyodum sansa imminoloji uzmanı geldi sordum kan yok diye düşünmüyorum dedi arkasından kan olunca aynı hastanede bi doçente götrdüm imminolojiye sevk etsin diye şaka gibi ama kana normal dedi bebeğimin kilosunu fazla bulup bütün şikayetleri ona yordu ve sevk etmedi ya bu süreçte doktorlar bizi o kadar geriye attı ki o kadar zorlaştırdı ki herşeyi anlatamam benm içim huzursuz haliyle peşine düşüyorum bu defa esim sen vesvese yapıyosun kendini yıpratıyorsun doktorlar bişey yok diyor bnde hayır var ben hissediyorum diye diye peşini bırkmadım ve maalesefte dediğimde çıktı
Hndealnathn Aysunkoc sadece yoğurt tüm evde yapılan ya da markette satılan hazır pastörize sütten yapılan ya da gerçek inek sütünden yapılan neyle olursa olsun hangi yoğurt olursa olsun yediği an kakayla beraberinde önden arkaya pişik oluyordu