Zeyneppppduygu betulszr saat başına uyanınca şükrediyoruz valla ne diyim çok zor geçiyor günlermiz 🥹hep huzursuz hep mızmız uyumuyor gece ağlayarak uyanıyor doğru düzgün uykuyu unuttm ben normalde bir süre sonra işe başlarım diyordum ama ne mümkün okdr yorgnmkş kafam çalışmıyor uykusuzlktn 4,5 aydır emdiği içinde katı diyetteyim iyice güçsüz kaldım ev işi falan asla yapamıyorum günlük şeyler anca çnkü o uyuduğu an bnde yatıyorum🥹
alerjikbebe_ asdfgs hayır sadece kuzu eti. Glutene alerji olmadığını kesinleştirdim yulaf sütü kullanıyorum bazen
Aysndu Benm bebeğimdede bağırsak tepkili çoklu besin alerjisi var bende süt ve süt ürünleri inek eti tavuk yumurta kuruyemiş balık ve bazı meyve sebzeleri ve buğday tüketmiyorum 1 aydır ama geçmiyor kanaması napcam bilemiyorum şampuan felan etkiliyormu bu durumu bilginiz var mı
asdfgs Aysndu şampuan etkilemez ya sanmıyorum ne kadar yutacak ki onu kafası aşağıdayken dökün. Benimkinin de uyku sorunu hiç geçmiyor ne bilim bir şey mi dokunuyor rutin mi oturmadı vallaha anlamıyorum.
Zeyneppppduygu Aysndu baharat kahve turunçgiller vs kestinz mi mesela domatesi ıspanak patlıcan vs kestmz mi ben 4,5 aydır sadev kabak patates pırasa taze fasulye pirinç be makarna yiyorum
Zeyneppppduygu Aysndu salça ve domateside kesmeniz lazım bende herşeyi kestim geçmedi en son salçayı ve domatesi ve baharıtı kestik düzeldi ama şuan geride açamıyoruz valla 🥹
AsyaMYk AA201207 merhaba benim bebeğimde de aynı şekilde kakada mukusla başladı sonra kakada kan gördüm süt alerjisi dedi doktor ama diyet yaparken hala kan ve vücudunda döküntü oluyor sizde de bu şekilde miydi acaba
AA201207 AsyaMYk evet böyle devam etti sonra kesildi kan ama devam ettiği sırada başka besinlere de alerjisi olmuş oluyor eğer diyete tam olarak uyuyorsaniz
AsyaMYk AA201207 ben şaşırdım valla ne yiyeceğini çünkü herşeyi kestim süt yumurta et balık kuruyemiş paketli gıda süt ve süt ürünleri ama hala bana mısın demiyor
AsyaMYk AA201207 şuan 3 ay 26 günlük bebeğim 2.5 ayında başladı belirtiler. Hırıltısı var hapşırık ve arada öksürme gürültülü kaka bunlar vardı birde şimdi arada kan ve vücudunda döküntü oluyor
Aysndu asdfgs doktorunuz size şampuanada dikkat etmenizi diyetteki yasaklı seylere uygun kullanmanız gerektiğini felan söyledi mi bu arada uyku sorunu bizde de var 6.aya kadar bi düzen beklemeyin diyorlar ama beni çok yoruyor bu durum
asdfgs Aysndu cilt reaksiyonluysa şampuan etkiler ama her şartta temiz içerikli kullanmak gerekiyor temiz içerikli denilen çoğu şampuan temiz içerikli değil yalnızca bağırsak reaksiyonluysa şampuan etkilemez. Bizim 10 aylık hala uyumuyor maalesef. İnşallah sizin bu kadar olmaz. Ama emeklemeye başlayınca kendi oyun oynamaya başlıyor baya rahatlıyorsunuz.
Aysndu asdfgs temiz içerikli diye siveno ve incia kullanıyorum ama yasaklılar listem çok uzun ona uygun nasıl şampuan felan bulurum bilemediğim için özellikle sordm çok zor bir süreçmiş resmen depresyona girdim çıkamıyorum
Aysndu Zeyneppppduygu kestim kestim bn en zor olan diyeti yapıyorum kesilebilecek ürün yok artık dedi diyetisten bnde sadece patates havuç soğan sarmısak kuzu eti pirinç zeytin mısır ekmeği tatlı biber muz elma armut bunlarla yasıyorum bakliyat ve kıs sebzelerini kolik oldugu için tüketmiyorum
asdfgs Aysndu siveno ve incia iyi evet. Çok zor bir süreç zamanla alışılıyor ama zorluğu hiç bitmiyor Allah yardımcınız olsun.
Zeyneppppduygu Aysndu benm diyetimde böyle 4,5 aydır yedikleirm patates,pırasa,kabak,havuç,taze fasulye kuzu eti ,yumurtasız mKarna tüketyrm ve pirinç pilavı kahvaltıda salatalık ve zeytin meyve olarkta elma armut muz
Zeyneppppduygu Aysndu ankara makarnasını tüketebilirsmiz yada beyorganik yumurtasız makarna ve eriştesi var
Canselben Benim bebebğimijnde alerjisi var doğduğundan beri aşırı ağlardı zaten hep gürültülü mukuslu kakası vardı egzama başladı tam geçti bu sefer dermatit oldu yanakları hep kaşınıyor kaşıdıkça kanatıyor deri testinde süt yumurta çıkmadı kesin sonuç vermez dedi doktor diyet yap dedi 🫠