Deletedmom_58 baloglum_e gelmeyince bisey diyemem açıkçası. Yani resimden farklı görünebilir eğer alırsam geldiği zaman size yazarım 😊
AselLinamoms Ayse_asel benim kıyafetim gizce sitesinden kızımın kıyafetini öylr bişey düşündüğüm için o fotoğrafı koydum googleden buldum
Tatlican baloglum_e Kumaşı guzel degil gibi dedinizya bende alinmiş birseye kötü yönde bir sey söylenmesi hoşuma gitmiyor karsi taraf üzulebilir diye
Deletedmom_58 Tatlican yok canım üzülmem herkesin zevki farklı henüz almadım alacağım 🥰yani hanımefendi öyle söylemiş olsa bile alacak olan benim 😁🤭
baloglum_e Tatlican arkadaş daha almamış yanlız bende çok beğendim siteden baktım kumaşı bana iyi değil gibi geldi fikir belirtmek de mi yanlış burda ben anlamadım
1Prenses-annesi Hellomoto kendime almayacağım çocuklarıma LCW den alıyorum hergun kupon var indirim çok iyi fiyatlarla alıyorum mesela kızım için bir Spor ayakkabı aldım fiyatı 395 indirimlerle kulonlarla 195 e aldım
Deletedmom_58 seboss35 evet yaptım kalitesi çok güzel ama bazı kıyafetlerin kalıbı dar olabiliyor yaşa göre değil de kiloya göre alsanız daha iyi olur 🥰
Asafveannesi1 seboss35 bende ordan bir kaç takım aldım ama berbat bir kalite dedim hatta dışarı bakarak uygun megersem kumaşından dolayı uygunmuş ben ordan bir daha almam dedim oğluma zor giydirdim o kadar sert kumaş baya da büyük almıştım
Deletedmom_58 1Prenses-annesi henüz sipariş vermedim 🥰 Hangi takımı soruyosunuz benim için olan mi yoksa bebek için olan mi?
seboss35 Hellomoto ay yorumları okudum kızçesi olanlar elbise almış cicili bicili biz erkek annelerinin kafası karışık 😀 bende salopet tarzı bakıyorum ama hangi sayfadan alcam bilmiyorum yorumu gören erkek anneleri fikir verirse sevinirim cidden
Hellomoto seboss35 bana göre erkek çocuklara kıyafet almak daha kolay çok güzel seçenekler var erkek anneleri görür cevaplar inşallah.
baloglum_e Deletedmom_58 yani illaki bi ters bişey söylenecek her postta hanımefendiyi seviyorum da yorumlardan gördüğüm kadariyla ama kötü bişey dememisim yani hemen muhalefet oluyor herkes burda anlamış değilim gerçekten
Sadeturkkahvesi Egiskom bugün paylaşmıştım profilimde görebilirsiniz bitane sarı kareli tulum henüz gelmedi