hunilimomm Hellomoto lcw dan alicam geçen baktım beğendim anne ve kızları kombini yaparız 😂 kızlarla aynı elbise banada aynı renk elbise baktım eşimi düşünüyorum bende nasıl yapsam diye 😂
Hellomoto hunilimomm lcw ne kadar pahalanmış güzel modeller var da ama bazen bedeni benim kıza uymuyor geri verdim 1 ay önce ceket almıştım 500 tl ye kumaşı çok sertti ama rengi güzeldi kızıma bol geldi
Eda88 Hellomoto bebisimim hic giymedigi elbise ve takimi var ama alasim var genede adet yerini bulsun diye belki 😊 bilmiyorum kendime alırım
okuyor Hellomoto kendime bayramlık almam. Kızıma son aylar elbise hediyesi çok geldi. Onlardan birini giydirecegim. LC Waikiki gelen elbiselerin hepsi.
Tatlican Hellomoto Ben kardesime aldiriyorum canm hic sormadim inanki o kizina almisti begendik bizede al dedik
Biroglanannesiiii Hellomoto Maalesef bayram kutlamadığımız için ekstra öyle özenli falan bir şey almadım almayacağım da gideceğimiz kimse yok çünkü o gün gezeriz o kadar Ailem Türkiye de ben Yurt dışındayım
hunilimomm Hellomoto bende çok emin olamıyorum açıkçası bazı kalıplar çok dar 😂 büyüğe hep yaşından çok büyük alıyorum
Deletedmom_58 gunbaharrrrr evet aldım daha önce kalıpları küçük oluyor ayına veya yaşına göre bir beden büyük alsanız daha iyi olur. Eğer çevrenizde mağazası varsa görerek almanız daha iyi olur 😊