Tatlican Hellomoto Ben kardesime aldiriyorum canm hic sormadim inanki o kizina almisti begendik bizede al dedik
Biroglanannesiiii Hellomoto Maalesef bayram kutlamadığımız için ekstra öyle özenli falan bir şey almadım almayacağım da gideceğimiz kimse yok çünkü o gün gezeriz o kadar Ailem Türkiye de ben Yurt dışındayım
Hellomoto hunilimomm lcw ne kadar pahalanmış güzel modeller var da ama bazen bedeni benim kıza uymuyor geri verdim 1 ay önce ceket almıştım 500 tl ye kumaşı çok sertti ama rengi güzeldi kızıma bol geldi
hunilimomm Hellomoto bende çok emin olamıyorum açıkçası bazı kalıplar çok dar 😂 büyüğe hep yaşından çok büyük alıyorum
Deletedmom_58 gunbaharrrrr evet aldım daha önce kalıpları küçük oluyor ayına veya yaşına göre bir beden büyük alsanız daha iyi olur. Eğer çevrenizde mağazası varsa görerek almanız daha iyi olur 😊
Deletedmom_58 gunbaharrrrr 12 18 tam gelir diye düşünüyorum yapısal olarak nasıl bilmiyorum ama internet üzerinden alacaksanız erkenden sipariş verin ki dar veya bol gelirse değiştirmeye zamanınız olsun 🥰