Mine9494 Kuru dut+ kuru Trabzon hurması+ kuru siyah uzum bunları hoşaf yapıp rondodan geçirip aklima geldikçe kaşıkladim. Bana çok etki etmişti ama stresten kesilmek üzere benim. İnşallah sizde ise yarar 🙏🏻
nur09_ Harunsmsk çok iyi anlıyorum gerçekten istemsizce insan mama verince kendini kötü hissediyor ama olsun hiç emmeyen bebeklerin annelerini düşün birde
DuruAtsyr Harunsmsk Mutlakaa tahin helvasıııı benim sütüm onunla arttı bol su zaten yiyiynce otomatik susuyorsun ben sütüm azalınca direk öyle yapıyorum hatta oruç bile tutuyorum mutlaka dene
nur09_ Harunsmsk dediğim gibi çok normal bende karşı değilim her anne ister bebeğini emzirerek beslemek yada yetebilmek önemli olan bebeğin sağlıyuve onun için ne gerekiyorsa onu yapmak mamaysa mama
Mamacool Harunsmsk rezene çayı en cok cogaltan rezene ictigim gunler sıkınca fıskırıyor resmen icmeyince azalıyor mutlaka deneyin doktorum demisti
Mamacool Harunsmsk hadi yA🥲 bulgur arttırıyor bide yani bana bu ikisi en cok havucda deneyebilirsiniz
Aysnrincii Harunsmsk sağım yapmak , humana içiyorum bence işe yarıyor ve uyumak . Pek mümkün olmasada uyuyup dinlenince sütüm artıyor