Birkullanici Mrv_cnl benim eşim gece çalışıcak öalesef iftarda yanlız olcam ,o yüzden ne yapcağımo bilmiyorum ,makarna falan yaparım belki
Mrv_cnl Birkullanici cağnım makarna işsiz sofraların kurtarıcısı😄 kendiniz için yemek hazırlayın bu akşam soslu belki tavuklu körili bi makarna olabilir♥️ Açıklamak lazım acıkmamam lazım 😐
lyl0742 Birkullanici benimkide çalışacak yanlızım iftar da 🤷♀️ kendime tavuk kızartacağım pilav salata oğlum için de mercimek çorbası yaptım dünden de lahana ve dolma da var yeter Allah bereket versin
Birkullanici lyl0742 yanlıs oldummu hiç heveslenemiyorum yemeğe ya , bakim modum yükselirse yaparım bişeyler çorba salata zaten yapıcam da ana yemeğe karar veremedim.afiyet olsun sana 😊
ZmrNsa09 Mrv_cnl karniyarik pilav yayla corbasi salata karnabahar kizartmasi yogurtlu..annemle babami cagirdim aksama 🙂
Benisahtesevme2 Mrv_cnl yalan menü yazacak anne var mıdır burda acaba 🤔 İlikli şhrıye çorbası İzmir köfte Pilav Yoğurtlu patlıcan salatası Yesıllık salatası Turşu kola Tatlı kocamdan❤️
Menis123 Yaren mantı ve kuru dolma sanki çok şişirir gibi araya sulu yemek olabilirdi mantı veya dolma yerine
Birberenannesi Mrv_cnl Yüksük çorbası Ispanaklı patates graten Yaprak sarma yaptım. Kızım uyursa irmik helvası yapıcam çok canım çekti 😊