Mrv_cnl Gerçek menüler lütfen 😄 Mercimek çorbası Mantarlı tavuk sote Pirinç pilavı Üzüm hoşafı Tatlıyı da kocam bey alır diye düşünüyorum 🙏🏻♥️
KahveliVera Mrv_cnl Mercimek çorbası Biberli tavuk sote Pirinç pilavı Havuç salatası Tatlıda waffle Daha markete gidicem 🤪
Karpuzlufistiksarma Mrv_cnl nasip olursa niyetimiz oruç babaya gitmek dua ediniz bize 🤲🏻 hava yağmurlu olmasın. Menüm de mercimek çorbası. Musakka - pilav salata yapıcam koyacam gidicez . Nasipse
Mrv_cnl Karpuzlufistiksarma sizde size dua edin biraz borcumuz var kolaylıkla ödeyelim♥️ Zahmetsiz bi şekilde gidin inşallah sizde
Yasirefeninannesi Karpuzlufistiksarma yanlış anlamayın ama hurafe onlar İslam’da yeri yok ama yinede siz bilirsiniz tabi
Omervealpinannesi Mrv_cnl kaynanama gidicem sadece tatlı yapıyorum gerçi onuda hazır aldım şerbetini yapiyorum tek
Yaren Mrv_cnl çorba mantı kuru dolma salata fırında sütlaç ilk iftar diye annemleri davet ettim menümde eksik var mı sizce kızlar
Menis123 Yaren mantı ve kuru dolma sanki çok şişirir gibi araya sulu yemek olabilirdi mantı veya dolma yerine