sseralyaa 66arasim ay benim ki yapsa kıyameti koparirdim herhalde 😅🙈 neyseki sevindim güzel saç gelmesine 😌
sseralyaa ikizannessi bu konuda hiçbir fikrim yok, sürekli aynı tarafa yatinca dökülme olabilir diyorlar ama yerine nasıl çıkar hiç bilmiyorum ☺️
sseralyaa ElisaMom_ evet hızlı uzuyormuş bakalım şuan güzel görünüyor saçları kızımın dökülmede yok olurda başlarsa o zaman kesmeyi düşünürüm belki bende
Ecee_0661 sseralyaa Benim kızçemde aşırı saçlı doğdu vallahi ne yalan söyleyeyim dökülme vs. olsaydi kestirmeyi düşünüyordum ama sifira vurudtturmazdim yarısını kestirirdim ama dokulme yaşamayinca kestirmek istemedim kestirmeyide düşünmüyorum şuan 7.5 ayligiz. 🫶🏻
sseralyaa Ecee_0661 bizimki de açık kumral şuan sarı olacak gibi geliyor ☺️ bende öyleymişim küçükken 🙈 düz saçlı 😌
Balkizinannesitugce sseralyaa hiccc kestirmedim kestir diyenide net tavır koydum kıyamam sanırım.orta okula gidene kadar saçları bizimle olacak ipek gibiler 2.5 yaşında bebegim🧿🥹
Mrskoc Gunde kestirdik sünnet diye . Ama 7. Aya kadar düzgün uzamadı yarım yamalak gezdi cocuk böyle durumlar da var bilginiz olsun 😅
Birprenscik sseralyaa 8 aylikken kazıdım saçını ameliyat gördüğü için beyninden yarım yamalakti yarası iyileşince kestirdim
sseralyaa Birprenscik çok çok geçmiş olsun 🙏🏻 umarım şuan sağlığı yerindedir miniğinizin☺️ saç bu, uzar 💝
Ysalvatore sseralyaa bende hiç kestirmedim şuan 1 yasinda ama yazı kestirmeyi düşünüyorum çok uzun değil toplanıyor yinede ama toka tutmadığı için gözlerine giriyor saçları yaz gelsin kestiricem şuan üşür diye kestirmiyorum
sseralyaa Ysalvatore bende yaza doğru belki önleri bir tık kısaltırım diyorum gözlerine gelecek gibi artik
Zeynep-0608 sseralyaa benimde oğlum 5 aylık ve saçları uzun bize kestirn diyorlar kıyamıyoruz ,ama en azından kisaltma yapabilirsiniz
Azra41 sseralyaa ahh kıyamam asla 🥹 zaten çok saçlı bir bebe değil Benimkide 4 buçuk aylık abimde havalar ısınsın kel yap diyor 😄😅
Berfinmr sseralyaa benim oğlum 6 aylık 3.ayından beridir konağı var konaktan dolayı saçı çıkmıyordu şimdi bitti diyebilirim yavaş yavaş uzuyor eşim kestirelim diyor bakıcaz
mrz_04 sseralyaa ben üç aylıkken kestirdim şimdi İyiki kestirdim diyorum bende kıyamıyordum çokta güzel uzadı