ballilokmamMm Kızım 15 aylık doğduğunda saçlı bir bebekti kıyamadık şuan çok uzun saçları kestirmiycem herhalde
Mertveannesi2211 sseralyaa 😀 ben düşük ayarda ona denk gelmicek ve dikkatli şekilde fön bile çekiyorum simdi nasıl kiyayim kalsın böyle iyiyiz 🙂
MinikMucizem26 Meryemgundogdu kestirdikten sonra konaklar gitti mi acaba benim de bebeğim 8 aylık olacak ama konakları geçmedi
Meryemgundogdu MinikMucizem26 geçmedi baya aynı devam etti şampuanı daha düzenli sık kullandık şimdi yok denecek kadar kaldı Çok şükür 😊🙏
Sinem57 sseralyaa bnmki de 4 aylik bnm bebeğim de saçlı doğdu bnd kıyamıyorum kestirmeye çok güzel maşallah 🧿bnd yaza doğru düşünüyorum
Mevacanimkizim sseralyaa tam 4 aylıktı eniştem kesmişti sağolsun 2 kızı var onunda alışık yani keltos olmuştu kızımda 😊 şimdi 2 buçuk yaşında beline doğru geliyor kıvır kıvır 😊
Eda1414 sseralyaa benim kızım 15 aylık olcak hiç kesilmedi saçı sadece önlerine kahkül kestim bağlatmak istemediği için
2bakartal sseralyaa Kizim kel dogdu 16 aylik suan yeni yeni cikti.Kiyamiyoruz kestirmeye.Etrafimizdaki herkes kestirin bir uzasin diyolar ama icimiz elvermiyo
sseralyaa 2bakartal boşverin etrafı siz ne düşünüyorsunuz o önemli ben kestirmek istemiyorum mesela, o yüzden kalsın böyle daha iyi 😌
hurremsultann sseralyaa yani bütün vitamini saç alıyor diyor annem ama bu kocakarı dedikodusu muhtemelen annemi zamanında böyle kandırmışlar 😄 çok rahatsız olursa toplatırsınız bence de
sseralyaa hurremsultann hahahaha 😅 bencede biraz öyle olmuş 🙈 bende çok rahatsız etmediği sürece kestirmiyim diyorum bakalım biraz daha büyüsün de