delirmeceler sseralyaa kendi tercihi olamadan bende yapmam bu tarz şeyleri doğru düşünüyosunuz zamanında bize sorulmamış o yüzden ince çizgim bu benim
Mertveannesi2211 sseralyaa benim oğlumda 4 ay olmasına 4 gün var saçlı herkes kestir dedi eşimde aynı şekilde ama ben kıyamıyorum sanırım kestiremem de
Mertveannesi2211 sseralyaa 😀 ben düşük ayarda ona denk gelmicek ve dikkatli şekilde fön bile çekiyorum simdi nasıl kiyayim kalsın böyle iyiyiz 🙂
Deletedmom_73 sseralyaa Kızım 7 aylıktı kestirdik şu an 19 aylık saçları biraz uzadı ensesinden uzun bu sefer uzamiyor 😂
ballilokmamMm Kızım 15 aylık doğduğunda saçlı bir bebekti kıyamadık şuan çok uzun saçları kestirmiycem herhalde
MinikMucizem26 Meryemgundogdu kestirdikten sonra konaklar gitti mi acaba benim de bebeğim 8 aylık olacak ama konakları geçmedi
Meryemgundogdu MinikMucizem26 geçmedi baya aynı devam etti şampuanı daha düzenli sık kullandık şimdi yok denecek kadar kaldı Çok şükür 😊🙏
Sinem57 sseralyaa bnmki de 4 aylik bnm bebeğim de saçlı doğdu bnd kıyamıyorum kestirmeye çok güzel maşallah 🧿bnd yaza doğru düşünüyorum
Mevacanimkizim sseralyaa tam 4 aylıktı eniştem kesmişti sağolsun 2 kızı var onunda alışık yani keltos olmuştu kızımda 😊 şimdi 2 buçuk yaşında beline doğru geliyor kıvır kıvır 😊