Dmles Beraninannesii ekmek peynir zeytin 🤭 kolumu kaldıracak mecalim yok, tam ayağa kalktığımda da 45 günlük bebiş başlıyor ağlamaya, valla yemeğe hasretim artık..
Rez en_sevdiklerim2 makarnayı normal haşlayın ton balığı ile buluşturun beni böyle yapıyorum yani ve tabii baharatlar
en_sevdiklerim2 Rez youtube tan baktım da domates biber soteliyor balıgıda ekliyor haslanmıs makqrnayla birleştiriyor🙈
crnynr38 Beraninannesii Fırında tavuk baget kızartma Kaşarlı fırında mantar Tarçınlı kuş üzümlü fıstıklı pilav Salata
Egenim Beraninannesii açtım bitti bile :) ama şimdi kocam yazmış yemek yapma dışarda yeriz 😅😅😅 ben perişan olmuşum 😅 neyse buzluğa girer olmadı
Tubatalha Beraninannesii Zeytinyağlı biber dolması beşemal soslu tavuklu fırında Karnıbahar kırmızı mercimek çorbası mevsim salatası ayran ☺️🌸
omerinannesi_2705 Beraninannesii fırında köfteli patates, pirinç pilavı, yoğurt . Tatlı olarak kolaya kaçıp puding yapacağım kardeşim çok istedi 💗🤌
Baakpnr- Beraninannesii karnı yarık , pirinç pilavı ve cacık 🥰 biraz karnıyarık içi arttı cok değil 3-4 yemek kaşığı sizce bunu nasıl değerlendirmeliyim 🥰
FatmaKrbkl Baakpnr- bwn direk ekmeğin arasına koyup yiyorum 🤤 ama belki şehriye çorbası falan yaparken kıymalı çorba yapmak için kullanılabilir denemedim hiç şuan ıydurdum 🤭
ikitosbikannesi Baakpnr- çorbaların içinde değerlendirebilirsiniz, börek içi olarak kullanabilirsiniz, patates yemeğinde olabilir, kahvaltıda üzerine yumurta kırabilirsiniz yada kaşar rendesi ekleyebilirsiniz. 😊