Sueris Beraninannesii Kolay gelsin. Afiyet olsun diyelim 🌸♥️ şehriye çorbası+ Et sote+ pilav+mor lahana salatası 💫
Aselim01 Beraninannesii ohhh elinize saglik bende bugun tekim kocayi postaladim tavuk soslu noddle yerim herhalde ya da salcali makarna ne ozencem 😂😂
Dln33 Beraninannesii afiyet olsun size ☺️ bugun bizdeki menü 🌸 pırasalı yoğurt çorbası Tavuk kızartıcam Meyhane pilavı Salata
Deletedmom_68 Beraninannesii tavuk incik soslayıp fırına atıcam, salata ve mercimek çorbası var, bi de dünden taze fasulyem kaldı 😊 annem ve kardeşim gelecek yoksa fasulyenin yanına bir pilav yeterdi oğlumla bize😊
Zeynep1903 Beraninannesii kesme çorbası Biber dolması Pilav Fırında kanat Yogurtllu mor lahana yapacagım 🤭
Arasinannesiyim Hayat6530 işte benim en sevdiğim menü 😅 ahh güzel evimm keşke evimde olsaydım yapsaydim 😶😢
dikkatbebekvar Beraninannesii Türlü yemeği (ptlıcan fasulye patates) Makarna Salata bol nar eksili ♥️😂
en_sevdiklerim2 🍜Ton balıklı makarna 📣(ilkkez yapacm bilen yapan varsa tarif alabilirim) 🥣Mercimek çorbası 🥗Salata
Rez en_sevdiklerim2 makarnayı normal haşlayın ton balığı ile buluşturun beni böyle yapıyorum yani ve tabii baharatlar
BuzluLatte en_sevdiklerim2 ben makarnayı haşlıyorum az yağda soğan ve biber kavuruyorum ton balığı ve baharatlayip makarnaya ekliyorum
BalkizimBaloglum2 Kizim sarma istedi ona yaprak sarmasi eşim diyette onada pazı yemeği yoğurt banada şehriye çorbası 😄