Beraninannesii Ben bu akşam Nohut Pilav Sarı mercimek çorbası Kremalı mantar sote yapıyorum sizlerde neler var 🌸🌸☺️
Egenim Beraninannesii mercimek tarifi : 2 Yk sıvı yağ 1 Yk tereyağ 1 Yk un kavurun. 1 ufak patates 1,5 su bardağı mercimek Tuz sonra blendırdan çekin. ( yarım buluon yada tavuksuyu) Bana teşekkür edersiniz 🌸
ilon Egenim biraz da zerdeçal valla tadından yenmez 🙃bire bir aynısını yapıyorum bazen de soğan ve sarımsak ekliyorum o da aşırı güzel oluyor
Egenim Beraninannesii açtım bitti bile :) ama şimdi kocam yazmış yemek yapma dışarda yeriz 😅😅😅 ben perişan olmuşum 😅 neyse buzluğa girer olmadı
Ayazinannesiseyda Beraninannesii annemelr köyden getirtiyor da hazır karıştırıyorlar nohut mercimek birsuru şey var çok faydalı bebeğime de yediriyorum i yüzden köy corbasi diyoruz 😂
Kimyageranne123 Beraninannesii Kızımla tekiz bu akşam ve makarna istedi çiçeğim🙂 menümüz Bolonez soslu makarna Salata Ayran
Srpslk Beraninannesii maşallah bunların hepsi yeniyor mu bizde ya bı yemek bı salata yada bı yemek çorba yada pilav olur :) bugün eşim yok oglumla bizde pırasa yiyecegiz☺️