BuzluLatte Beraninannesii mercimek çorbası Kızarmış tavuk sebzeli bulgur pilavı yoğurtlu Brüksel lahanası 😊
BuzluLatte en_sevdiklerim2 ben makarnayı haşlıyorum az yağda soğan ve biber kavuruyorum ton balığı ve baharatlayip makarnaya ekliyorum
en_sevdiklerim2 BuzluLatte teşekkür ederim bnde sogan biber ve domates soteledim makarnayı kattım üzerinede tonbalıgı
FatmaKrbkl Baakpnr- bwn direk ekmeğin arasına koyup yiyorum 🤤 ama belki şehriye çorbası falan yaparken kıymalı çorba yapmak için kullanılabilir denemedim hiç şuan ıydurdum 🤭
ikitosbikannesi Baakpnr- çorbaların içinde değerlendirebilirsiniz, börek içi olarak kullanabilirsiniz, patates yemeğinde olabilir, kahvaltıda üzerine yumurta kırabilirsiniz yada kaşar rendesi ekleyebilirsiniz. 😊
ikitosbikannesi Baakpnr- rica ederim ne demek 🌸 ben kalınca genelde öyle kullanıyorum eğer varsa azıcık sucukta atıyorum kaşar rendesi severek yiyoruz bazen de sadece yumurta kırıyorum 😊
Dildarhatun Bugün patron çıldırdı 😅 Mercimek çorbası Bulgur Pilavı ( et sulu ) Gaziantep tava Ve çayla yemek için kurabiye