Senaaydin Zynp-Mthan gazlı bir gündeyiz yine .50 günlük ayağımda uyusun diye bekliyorum sabah 7 buçuktan beri uyanık bu günler ne zaman geçecek diye düşünüyordum tam
queen_mom Zynp-Mthan annem ve kardeşim iki gündür bizde bu sabah güzle bi kahvaltı yapalım dedik.kahvakti yaparken tesisatçılar geldi 🤦🏼♀️şuan çalışma var evde zamanlama süper dimi
Kbr19081 Zynp-Mthan yarın misafirim var o yüzden evi supurdum toz aldım bebeğimin bakımlarını yaptım emzirdim simdi uyuyor o uyurken kahvaltımı yaptım şimdi de forumda takılıyorum:)
annesininbali-00 Zynp-Mthan maşallah hızlı sin çay keke bile geçmiş sn oğlumu uyuttum daha yeni kahvaltı ediyorum 🥰
Deletedmom_58 Zynp-Mthan sabahtan beri hastane turluyoruz. Şehir hastanesi ne kadar karışık 😬 Dön dolaş beynim sulandı 🤪🤯
Aselim01 Zynp-Mthan ![![Giphy - Sick Butters Stotch GIF by South Park]( Bu durumdayim ustumden atesi dusmeyen huysuz bir bebe gecti 😂
incitomm tatlibiranneo yaa neden çıkarıyorlar küçük bebekle taşınmak çok zor Allah yardımcın olsun inşallah 🙏
Zynp-Mthan Ceydizen kızamık dedi Hemşir , ateş yapar dedi bi de el parmağından kan aldı kan değeri için
MavisimMavilendimm 35izmir Ahahah bilemiyorum o uyunca sinir oluyorum😆 haklısın valla bizlerede yaranılmıyo😁
Durummmmm Zynp-Mthan Benim de hiç moralim yok instagramda taki hesabı açtım ya ekmek yediğim insanlardan sadece bir takip istedim ses bile etmediler evet zorunda değiller ama ne bilim ben herkesi koşulsuz destekleyen biriyim
Zynp-Mthan Durummmmm kişisel hesap değil herhalde ne üzerine hesap açtınız bakalım biz takip edelim sizi burdan paylaşın
incitomm Durummmmm kullansaydim takip ederdim bak morelini bozma daha güzel günler seni bekliyor kimsecikleri takma 🥳🌺
Durummmmm incitomm yaa teşekkür ederim bir de deprem bölgesiyiz tekrar normalleşmeye çalışıyoruz ne bilim sağ olun desteğiniz için🌼
Sedaekmekcii Zynp-Mthan aşırı üzgünüm dünden beri oğlum süt içmiyor uykuda bile almıyor biberonu nasıl dayanıyor bilmem çok üzülüyorum ya
Belinaytuana Zynp-Mthan bugün iyi başladım sayılır mal indiriyoruz 7 ton 4 kişi 3 u çocuk biri ben olmak üzere şuan 🥵🥵 bu moddayim birde 29 aylık bebem var Allah’tan aile dükkanı babam bakiyir