Birisi_ Zynp-Mthan zehir oluyooor geceleeerr inan uyuyaamiyorum diriririn sabah uyandim gerci zaten uyaniktim ne uyanmasi arkadimla konuşuyorduk görüntülu beni birden gulme krizi tuttu gözümden yaş geldi anlamadim kendimden bisey hala kendi kendime guluyom 😅😅cok aglicam galiba
Catlakbiranne Zynp-Mthan Yataktan hala kalkamayan ben. Üzerime bile toprak atsın bugün çok kötüyüm aşırı yorgunluk var üzerimde 🤷
Semass Zynp-Mthan Hava kapalı yağmurlu anneme geldim geceden bitik haldeyim uykusuzum mutsuzum kızım 5 aylık yarım saat bile dalmiyor ki uyuyayım kahve içiyoruz annemle simdi o bakacak bende biraz uyucam . Uykusuzluk beni mafediyo bu annelerin hali nolcak böyle
Asaf34 Semass benim de oğlum 5 buçuk aylık uykusu 20 dakikadan fazla değil bende aynı durumu yaşıyorum uykusuzluktan Mahf olmuşum 😰
Canan13 Bende kalktım kocamla oğlumla kahvaltı etik şimdi de. Ev işlerine girişecem akşam kayın pederim ve 3kayınım yemeğe gelecek memleketten umarım yemeklerim lezzetli olur🙏🙏
Beyzanur7 Zynp-Mthan hergün standart olduğu gibi halsiz uykusuz yatma isteği abur cubur yeme isteği hem karnimdaki hem oğluşum yoruyor beni 🥺🥴😴😴
Twinlife İkiz bebeklerim huysuzlukları ek Gıda savaşları bana bakan ev işleri ve kendimi aşırı yalnız hissetmem 😞😥
cansuyagmur Twinlife bende kendimi çok yalnız hissediyorum. ailemden bu kadar uzağa geldiğim için öoook üzgünüm. bazı zamanlar daha iyi anlıyor insan. öyle üstüme bir hüzün çöktü. ramazn bayramında gidicez diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum.
Zynp-Mthan Ceydizen kızamık dedi Hemşir , ateş yapar dedi bi de el parmağından kan aldı kan değeri için
Ceydizen tatlibiranneo merhaba kaç aylık çocuğunuz bizim de taşınma durumumuz var da çocukla taşınmak zor oluyor mu
tatlibiranneo Ceydizen 21 aylık evet zor maalesef sürekli ilgi istiyor durmuyor 😢 buraya da 13 aylıkken taşınmıştım yine çok zorlandım bir de yardımcı olacak kimse yok evim büyük eşyalarım çok 😞
Ceydizen tatlibiranneo Allah yardımcınız olsun biz de ev sahibiyle davalıyız muhtemelen kızım 1 yaşını doldurduktan sonra taşıncaz
35izmir MavisimMavilendimm kız keyfin yerinde işte hala adama laf atıyo hahahah uyuyo diye 😂😂😂biz kadınlara da yaranılmıyor valla
MavisimMavilendimm 35izmir Ahahah bilemiyorum o uyunca sinir oluyorum😆 haklısın valla bizlerede yaranılmıyo😁
Profanne Zynp-Mthan Bende erken kalkmaya alısık değilim ama bugun erken uyandık birazdan 2 oglumuda uyutup uyucam yemegi felan sabahtan yaptım o yüzden 🤣
Dga18-- Zynp-Mthan Sabahtan beri hicbirsey yapmadım sanki uzerime afedersiniz öküz oturmuş oyle bir agirlik var🥴 keyfim gelirse temizlik yapıcam ama gelir mi bilmiyorum 🙄🙈😁
Kubradurmuss Raacey__ İyi şuan uyuyo , geçen ayki aşılarda da iyiydi Ateş olmadı, bu aydan itibaren kan ilacına başlatılıyormuş onuda verdi hemşire kabızlık durumu yaşanabilir dedi , biz 4 ay boyunca hiç yaşamadık kabızlık falan bakalım