Asaf34 Semass benim de oğlum 5 buçuk aylık uykusu 20 dakikadan fazla değil bende aynı durumu yaşıyorum uykusuzluktan Mahf olmuşum 😰
Semass Asaf34 Allah yardımcımız olsun onlara sağlık versin ama ben iyi degilim pek sinir krizleri geçiriyorum psikolojim iyi değil hiç 40 dan sonra düzelir düzelir hele bi 6 aylık olsun düzelir diyip duruyolardi hicbiseyin duzeldigi yok ben uykuya çok bağlı biriydim simdi uyuyamamak beni yipratiyo
Durummmmm incitomm yaa teşekkür ederim bir de deprem bölgesiyiz tekrar normalleşmeye çalışıyoruz ne bilim sağ olun desteğiniz için🌼
Nilayhelva Yemeklerimi yaptım, evimi temizledim, çamaşırları yıkayıp astım. Şimdi de bebeğimi emziriyorum. Sonra da yorgunluk kahvesi içeceğim ☺️
Ehu Minnikkiz Kızamık aşısı konmuş ekstra önceden yoktu vakalar arttı diye ama biz 9. Aydakini yaptırmadık diğer aşılarında kızamık var zaten
Ehu Zynp-Mthan 1 yaşında 1 haftadır hasta olan sürekli ağlayıp hiç uyumayan bebeğimle ve 5 yaşında ilgi bekleyen ama tek başına takılmak zorunda kalan oğlumla bir de geçmek bilmeyen baş ağrılarıyla güzel bir gün sayılmaz çok bunaldığım için ve yalnız hissettiğim için birde tabi uykusuzluk yorgunluktan ama buna da şükür bakalım çocuklarımın sağlığına birsey olmasın
Tosbikannem Zynp-Mthan Oğlumun 6 aylık aşısı vardı bugün yanlış tarih vermişler pazartesi gününe kaldı bir de dişi çok kaşınıyor huzursuz ve uykusuz ee haliyle ben de yorgunum 😔
66arasim Zynp-Mthan 9 ay sonra ilk kez regl oldum çok kötüyüm eşim çalışıyor bebeiş durmak bilmiyor ahh🙄
Amineafra Zynp-Mthan çocuklar oyuncakları heryere dağıttı evler o biçim heryer heryerde topluyorum dağıtıyorlar saldım çayira mevlam kayıra kahve yaptım içiyorum 🙄😁
Yasemin-kckdgn Kubradurmuss geçmiş olsun nasıl peki ateşi çıktımı Bizim de haftaya salı günü var çok gerginim 2 ay yaşımız çok zor geçmişti yine öyle olacak diye çok korkuyorum 😔😔
cansuyagmur tatlibiranneo kader arkadaşım bende yeni evdeyim aynı şekilde her yer her yerde, çocuk uyumuyor beni bırakmıyor oda yabancıladı galiba. canım burnumda :)
tatlibiranneo cansuyagmur of çok zor bi durum ya birde ailelerimiz başka şehirde bizim bu da beni yıprattı sende bir an önce yerleşirsin inşallah 😕
cansuyagmur tatlibiranneo benimde öyle. öyle zor ki. hem bebek hem ev dizme hem toparlanma. bir haftadır ne çektim bir Allah bilir. 5 dk dan fazla ayakta kalınca ayaklarım titriyor artık.
cansuyagmur Twinlife bende kendimi çok yalnız hissediyorum. ailemden bu kadar uzağa geldiğim için öoook üzgünüm. bazı zamanlar daha iyi anlıyor insan. öyle üstüme bir hüzün çöktü. ramazn bayramında gidicez diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum.
Kumsalbebek1 Barinsmom konudan bağımsız merak ettim 9 aylık aşısı nedir acaba doktorum söylemedi galiba birtek menenjit aşısı olduk farklı bir aşımı var bu ayda
Barinsmom Kumsalbebek1 kusura bakmayın baya geç gördüm 😐 9.ay aşısı aslında 12.ayda yapılması gereken aşı fakat şuan hastalıklar salgın olduğu için 9.ayda yapılıyo ebemiz o yüzden 9.ayda yapalım dedi ama sanırım tercih meselesiymiş aile hekimliğinize bir danışın isterseniz. Biz çok sık hastalanıyoruz ben o yüzden yaptırmayı düşünüyorum