HKyhn Dorukcugummm ben o tavsiye ettiğim ürününü bizzat kullandım ve memnun kaldım. O yüzden tavsiye ettim. Aynı memlekette olduğumuz için de eşim ürünleri yapan bey ile bizzat görüştü☺️ Yine de tercih sizin
Feraye_ TheLittlePoncik faydası olmaya başladımi peki bende alsam ise yararmi acaba fiyatı ne kadar peki
TheLittlePoncik Feraye_ benim oğlumun iştahı fena değildi zaten o yüzden faydası oldu mu hemen anlaşılmaz daha bir kaç gün oldu kullanmaya başlayalı. Eczaneden 180 tlye aldık
TheLittlePoncik Feraye_ maalesef vitaminler gerçekten pahalı ama çocuklarımız için başka şeylerden kısıp almaya çalışıyoruz yine de 🤷♀️
Hayalim51 Feraye_ benim oğlan çok zayıftı 1 ayda 3 kilo aldı çorba düşkünü oldu çıktı başıma valla 1 kase çorbayı yarım ekmekle bitiriyor 😀😀
Adaaa_ Hayalim51 bende merak ettim çorbayı.. Benimki yemiyo çorba küçükken zar zor sokardım şimdi oda yok 2.5 yaş
Hayalim51 Adaaa_ mercimek şehriye sebze çorbası tarhana yapym eline yemek sırasında telefon veriyom nasıl güzel de yiyor 😀😀
aylinbb googleda yüksek kalorili gıdaları araştırıp bu gıdalara öncelik verebilirsiniz. ben yumurtasına çorbasına vs krema katıyordum zaman zaman kalorisini arttırmak için