Ays34 liya2022 ankarada Sevim alanın şubesi var diye biliyorum 550₺ ye yaptırdım 2 gün önce 2 sene öncede yaptırmıştım hala daha duruyordu ama yenilenme istiyordu artık ben memnunum ordan tavsiye ederim aşçı olarakta uyuşturuyorlar benim acı eşiğim yüksek pek hissetmiyorum ama kişiden kişiye değişiyorda 🫠🥰
liya2022 Ays34 uyuşturma olayı çok iyiymiş🤦🤣 yalnız kadının o kadar çok şubesi varki Ankara’yı bulamadım🤣🤣 fiyat olarakta uygunmuş aslında inceleyeceğim teşekkür ederim 🌺
liya2022 Kuzeymerve güzel ve kaliteli yapanı bulmak zor gerçekten sözde herkes yapıyor inşallah bulurum da rezil etmezler🤦
Emmosch @liya2022 ben yaptırdım çok memnun kaldım ama ben istanbulda yaptırdım,ağrı eşiğim düşük değil benim o yüzden çok acımadı ,3-4 gün recep ivedik gibi geziyorsun sonra açılıyor rengi 😆işe falan gidiyorsanız izin dönemi yaptırın derim ben 😬
Hellomoto liya2022 bende yaptırmak istiyorum eski kaşımı sildiriyorum şuan biri uzun biri kısa çizilmişti silinmiyor. Mikroblading fiyatı da pahalı geldi bana 3000 diyor bide yağlı cildim hemen silinirmi bilmiyorum
liya2022 Hellomoto evet baya araştırıyorum cilt tipi çok önemliymiş tabi bir okadar kullanılan ürünlerde oyle☺️ 3000 banada pahalı gelir o paraya yeni Kaş satın alırım mevcut olanı yaptirmaktansa🤣🤣🤦
Hellomoto liya2022 ilk seferde hatalı işlem yapıldığı için korkuyorum yine aynısı olurmu diye en iyisi eskiyi sildirip kalem ve kaş şekillendiriciyle devam edecem sanırım
beratcan3446 liya2022 kıl tekniği tercih ederim… microblading çok yapma duruyor kalemle çizilmiş gibi ve zamanla rengi dönüyor
ozlemmm liya2022 Doktorunuza sorun isterseniz, ben riske atmamak için bekliyorum ama belki de sakınca yoktur
Ysmndnz_ liya2022 Ben yaptırdım maalesef ilk 7 sene önce yaptırdım bu işe girdiğin zaman her sene yeniletmek gerekiyor 🥴🥴🥴 Boya akınca altta görünen silik boyalar iğrenç görünüyor ben artık yeter yaptırmak istemiyorum kurtulmak istiyorum dedim sildirmeye karar verdim yalnız sildirmek öyle hiçte kolay değil 😳 3 4 seans sildirdim o acının tarifi bile yok aklınızda bulunsun ve sadece 1 tık açıldı renk hala olduğu gibi duruyor komple sildirmek istesen 12 ila 15 seans arası ancak silinebiliyormuş ve her seansta 2000 tl ödüyorsunuz Şuan yaptırmak isteyenlere asla bulaşmayın diyorum hayatımın hatasıııı
liya2022 Ysmndnz_ yaa çok üzüldüm şuan 😑 ama mevcut kaşımda çok sorunlu malesef evde uygulanabilecek çözümler pek işe yaramıyor 🤦
66arasim Ysmndnz_ Aaa gerçekten mi düşünüyordum İnt felan görünce insan özeniyor Ben bide bu almayandajikerin kaslarına ozeniyorun yegenlerim tanıdıklarım var çok güzel duruyor kasları yapılmış gibi ama yapılı değil makyajmisbama bilmiyorum