Deletedmom_39 hazır yogurtlarin içerikleri çok farklı tatları bile farklı aslında ev yapımı yiyip sonrasında hazır yoğurt yerseniz çok net anlarsınız. Ve hazır yogurtlarin içinde sert durması için jelatin oluyor yani yine siz bilirsiniz ancak yedirmek mantıklı değil birde bu kadar kişi deneyip nasıl olmaz bir yerde hata yapıyorsunuz demek ki. Bende yoğurt mayalamayi bilmezdim kendim evde evlendigimizde mecbur kaldım ve ilk seferde hemen oldu sonrasında da hep aynı yaparım kaç yıldır. Sütü kaynatın iliyinca serçe parmağınızı içine sokun 8 e kadar sayın yakmiyorsa tamamdır tahta kaşığın ucuyla alın karıştırın üzerini kapatın. Üstüne örtü örtün 6 saat sonra dolaba kaldırın 1 gün sonra açın yiyin. Yani olmaması için süt bozuk olması lazım yada çok sıcak yada çok soğuk sütle yapıyorsanız olmaz.