Mehtap-37 Deletedmom_39 ama üzülme ev yoğurdu satan yerler oluyor ya da mahallelere getiriyorlar bizim burda öyle almayı denesen yoğurt çok önemli bebekler için kuzucuk mahrum kalmasın
[silindi] Deletedmom_39 hazır yoğurdu bebek değil yetişkinlere bile önermiyolar. (Mandıralarda ev yoğurdu oluyor) Bir de kefir içirmeyi deneseniz ?
[silindi] Deletedmom_39 biz veriyoruz. Altınkılıç markasının güzel (sade alıyorum. Meyveliler yapay geliyor bana)
314159 Deletedmom_39 canım Migroslarda kefirzadem marka kesir var. Kız kardeşim gıda mühendisi onun hocası yapıyor. Güvenilir bir marka. O markanın mayaları da var. Adını tam hatırlamıyorum ama Migrosta kefirleirn yanında falan oluyor mayalar
ruveydaensar Deletedmom_39 sen tekrar deneyip tutturana kadar verme canım . Yememesi daha sağlıklı olr 😅 eksimiyor bile günlerce dursa da . Nasıl bir katkı varsa artık.
Ess92 Deletedmom_39 hazır yoğurtların içinde antibiyotik vsr diye biliyorum hiç yedirmedim kendim yerim de çocuğa yediremem 😶
Okuyanbiranne Deletedmom_39 keramet şehirde hiç duymadın mı 😆 daha bugün mayaladım aynı şehirdeysek vereyim diyecektim
Brutal-Betty Deletedmom_39 inek sütü değil de marketler de günlük satılan pastörize süt ile deneseniz yoğurt yapmayı bı de aktivia ya da yoğurt mayası alsanız çok güzel tutuyor
muratnannsi Brutal-Betty aktiviann hangisi canm ben normal yoğurtla mayaloyorum da onu da denemek istiyorum :)
Brutal-Betty Deletedmom_39 yok yok günlük sütler var cam şişe de çünkü inek sütü da yararlı degil ki siz dediğim gibi deneyin görün çok güzel tutacak aktivia yoğurt ile deneyebilirsiniz