Ess92 Nazlimu_ biz yapıyoruz arabadan zarar etmedik hiç şimdiye kadar. Ama yılda 3 araba satma hakkınız var.
Nazlimu_ Ess92 evet biliyorum. O problem değil. Benim üstüme eşimin üstüne annemin kardeşimin üstüne yaparız 🥰
AngelMotherr Nazlimu_ 150 binden aşağı istemiyorlar Asla o arabaya vermem ha el arabası ha tofaş aslaaaaaaaaaaa allahim korusun çöp kağıttan bir farkı yok 150 bin ne ya 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Nazlimu_ Guzelanne56 anlıyorum ne demek istediğinizi. Çok güzel kar etmişsiniz maşallah . Geçen sene eşimin sözünü dinleseydim bizde sizin gibi kar edebilirdik. Hiçbirşey için geç değil diye düşünüyorum bende 🥰
Guzelanne56 Nazlimu_ aynen öyle bu sene alsanız emın olun seneye çok daha kar edeceksınız o yüzden esınızı dınleyın bence❤️
Deletedmom_75 Nazlimu_ Bence ortam çok kötü Allah korusun insanlar dolandiriliyor elinizdeki altindan da olmayın. Altin uzun vade icin her zaman güzel bir yatirimdir emin olun. Ben riske giremezdim, calinma riski var kaza yapma riski var herşey var
Eda1525 Nazlimu_ biz al sat yapmıyoruz canım ama şöyle söyleyim iki sene önce altınlarımı verdim baya da birikmiş vardı 325 bine hyundai sivic aldı şuan piyasa değeri 900 bin fln baya kar etti 2021 model şuan alıcısı da var ama satmıyor bir eşim benimkide risk almak istemiyor bende istiyorum girsin yapsın ama benimkide böyle 🥴
sadeturkvatandasi Nazlimu_ hükümet değişirse vaatlerinden biri de ilk defa araba alacaklara ötvyi sıfırlamak eğer öyle olursa araba fiyatları düşer en azından seçim sonunu bekleyin yoksa iş elinizde patlayabilir.
Huma_kus34 Nazlimu_ arabadan anlayan biri olması önemli araba çok karlı birşey abim al sat yapar baya iyi yani
Suleoner Nazlimu_ kesinlikle öyle biz düğünden sonra bütün bilezikleri bozdurup arabamız arizaliydi onu yaptırıp degistirdik 2 sene içinde 100000 falan arttı fiyatı şimdiki arabamız iki üç ay içinde 60000 civarı artti
Katun Nazlimu_ ben şuan yatırımlık almam ya altın takıcağım şekilde alıyorum az az ziynet olarak takmak için