NariNariKiminYari Nazlimu_ hyundai i20 vardı kaza yaptım baya da parçalandı araba kaskodan yaptırdım sattım üstüne para koydum toyota chr aldım bir kazada değeri inanılmaz düşüyor normalde takasla alınabilecek bir arabayken üstüne baya fark ödedim hiç kullanmayıp otoparka da park etsen orda da birinin gelip vurma şansı var o yüzden bence riskli baya
Nazlimu_ Ballilokumannesi valla benim bileziklerim araba kadar kar etmedi 😂 kocamı dinleseydim geçen sene altınlarımla bir araba daha alsaydık şuan 1 milyondan fazla sermayem olucaktı ama dinlemedim. Sonuç altınlar 1 milyon etmedi 😂😂
Katun Nazlimu_ mantıklı bence altın o kadar kâr ettirmiyor ki. Bende geçen sene aldım araba altınlarla şuan dursalar altınlarım maks 150 ama araba 400 bin
Nazlimu_ Katun aynen öyle. Türk kafası altına çok güveniyoruz garanti diyoruz. Evet garanti gibi ama karı az oluyor işte. Bizde öyle geçen sene değiştirdik arabayı 130 bine aldık şimdi araba 470 bin oldu.
cemreninannesi_ Aslicamm doğru bizde mesela annemin üstüne yapıp satıyoruz benim üstüme yapıyoruz herkesin 3 hakkı oluyor
AngelMotherr Nazlimu_ ah ah 2020 de 10 bin yüzünden araba almadik şuan 600 bin ozman 80 bin araba hüüü 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Nazlimu_ AngelMotherr ucuk fiyatlarda artıyor arabalar. En basitine şahin doğan falan deriz. 20 30 bin liralık arabalardı bunlar şimdi 150 binden aşağı istemiyorlar
Lul Nazlimu_ Kayınım yapıyor. Araba piyasası inanılmaz değerli, kazandırıyorda ama bana sorarsanız riskli. Çünkü duran arabaya dahi başka bir arabanın çarpma riski var. Her kaza, en ufak bir hasar bile değer kaybı yaşatıyor.
Nazlimu_ Lul malesef ticaretin her türlüsü riskli. Çalışmıyorum 9 aylık kızım var ona bakıyorum. Eşim kendi işini yapıyor bir şekilde eve destek olmak istiyorum en azından altınlarla bari bi işe girelim diyorum. Eşimde şuan için diğer alanlara göre en az risklisi bu diyor
Sevilayeymen Nazlimu_ Altın uzun süreli yatırım araba kısa sürede yatırım tabi başına bir durum gelmedikçe biz arabayi sattık birazını düşük model araba aldık altınlar zarar ettirdi araba olduğu gün yükseltiyor keske 2 araba alsaymisiz gerçi soyle de bi durum var eşim araba aldı ama masrafı cok oluyor bir araba alım satım işlemi bile cok masraf sigortası yağı bakımı birde kusurları varsa cok para harciyorsun Eşim arabadan anlıyor ama şöyle bir takıntısı var araba aşırı konforlu olmalı onun için o yüzden altınlarida sırf arabanın konforuna harcadı 😒 Bana diyor bunlar boşa değil bu bile değerlendiriyor para olarak geri dönecek diyor.Ama ne bileyim bir araba sanayi yolu tutsa masraf
Nazlimu_ Sevilayeymen bir tanıdığımızla görüştük. Oda mesela hasarlı araba alıyor. Yaptırıyor satıyor. Ben hasarlı arabadan bile kar edip kazanıyorum diyor. Şimdi işini gücünü bıraktı sadece bu işi yapıyor
Sevilayeymen Ballilokumannesi Sizin 2 yılda 3. Araba bizim 2 yılda 10 araba oldu değiştireli 😄 Tabi bundan memnun değilim ama bakınca kar oluyor
Katun Nazlimu_ ben şuan yatırımlık almam ya altın takıcağım şekilde alıyorum az az ziynet olarak takmak için
AngelMotherr Nazlimu_ 150 binden aşağı istemiyorlar Asla o arabaya vermem ha el arabası ha tofaş aslaaaaaaaaaaa allahim korusun çöp kağıttan bir farkı yok 150 bin ne ya 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Lul Nazlimu_ Cesaret işi bana göre. Ben hep garantici bir insanım. Belkilerle asla yola çıkmam. O yüzden eşimede müsade etmedim, zaten kazancı çok şükür yetiyor. Cesaret edip girişince güzel sonuçlar elde ediliyor elbette.
Nazlimu_ Lul benimde eşimin kazancı iyi. Bu zamana kadar hep o yüzden hiç oralı olmadım. Ama eşim arada bak gördün mü şimdi araba alsaydık şöyle olcaktı böyle olcaktı diyince benimde kanıma giriyor 😂
Sevilayeymen Nazlimu_ onun usta tanıdığı vardır hesaplı yaparsa mantıklı.Benim kuzenim sanayide usta aşırı para dönüyor asgari ücret için 1 ay harıl harıl çalışılıyor o belkide günde o kadar parayı kazanıyor.Cünku usta işi ucreti ve ürün parçaları pahali.
Kbrbisi28 Nazlimu_ ben bazen kiziyodum hem aliyosun hem iciniilan toparliyosun cogunun masraf edip bide satiyorsun diyordum ama bana daha fazla kazancim oluyor diyor hep esim kayim babamda oyle hatta son aldigi arabaya sevinmistim bende alir cikarim diyordum demeye kalmadan satmis bile kayinbabam 😁 kâr var ayni zamanda cebinde harcayacak arasida var kayinbabamin o yuzden bunlarla cok ugrasiyor e tek basina yasiyan adam eve goturcegi yerde arabalara harcaniyor adam kazandigi maasinida