Blablas 66arasim dikkat edin nasıl yaptığına. Bir de cihazınızın özelliklerini iyi araştırın nasıl yapıldığını falan ona göre bilerek gidersiniz. Yanmaniz normal değil çünkü
66arasim Blablas Hani sürekli böyle olcaksa vazgeçecem ya yada varsa bi çözümü devam etmedi çünkü beni öyle görünce soğutucu al biraz hafifletir dedi iyi gelir mı acaba
Feyzamm 66arasim Dilan Polat’ta 4. Seansıma gidiyorum ve her seansta çok acı çekiyorum her seferinde diğerinde daha az acı olur deniyor ama değişmiyor genitale doğru düzgün hiç atış yapılmıyor o kadar acıyor ki bazen çığlık atıyorum
Lilybaby 66arasim ilk seanslar çok acıyor bi de önceden bilimmeyen bi acı olduğundan insan şok oluyor acıya ama zamanla geçiyor. Ben buz da yaptırdım alex de nedense buz daha çok acıttı bünyeden bünyeye fark ediyor demek ki ama dilan polata güvenmiyorum cihazı gerçek buz olmayabilir bence araştırın
Aezgi Kızlar ben alexsandır yaptırmıstım ilk bildiğimiz torbaya buz koyuyordum orama tutuyordum öyle atıs yaptırıyordum acımıyordu hic diğer türlü dayanmak mümkün değil bayağı azalmıstı ama doğumdan sonra tekrar coştu kıllar😂
1234t 66arasim Bende dilan polata gidiyorum ilk seansta koltuk altı çok acıdı ikimci seansta p kadar yanmadım .kıl köklerin kalın ondan yanabilir dedi banada
66arasim 1234t Vazgeçmek üzereyim güzel biseyler deyinde ya geçmeyim o kadar para verdim ya😁yazık günah
1234t 66arasim benim dökülmeler 13 . günden sonra oldu iyi de döküldü bende daha yeniyim 2 seansa girdim
Eminecak 66arasim ilk seans öyle oluyor cok normal ben son gittiklerimde jel falan sürdürmüyordum bir sey hissetmiyordum. Tüyün yoğunluğu kıl kökü inceldikce acı azalıyor gittiğin yer ile alakalı olduğunu düşünmüyorum
Alyaninannesi01 66arasim ben Sevim alana gitmiştim buz lazer ama acımamıştı acaba adet öncesi falan mısın o zaman insanın canı yanıyor çünkü ben bir de uyuşturucu krem kullanmıştım sadece özel bölgeme ama .
Alyaninannesi01 66arasim çok sayılmaz canım ama canının yanmaması gerekiyor bence aletin derecesini düşürsünler
Noriye 66arasim ilk seansta çok atış yapilmamali ve profesyonel bir yer olmalı herkes yapamıyor o işi
MiraySu55 66arasim silverdin alıp bol bol silverdin sürüyorsun canım 3 gün. Bende bugun oldum her gitmeme silverdin sürüyorum uyarıyorlarda sürmem için mutlaka