66arasim Blablas Hah tam öyleydi ya hiç çekmedi ben istedim çekmesini dayanamıyorum diye sürekli az kaldı az kaldı deyip durdu evet bi ara soğuttu felan sonra yine aynı
Blablas 66arasim dikkat edin nasıl yaptığına. Bir de cihazınızın özelliklerini iyi araştırın nasıl yapıldığını falan ona göre bilerek gidersiniz. Yanmaniz normal değil çünkü
66arasim Noriye İlk defa gidiyorum açıkçası anlamıyorum da hangisi iyi hangisi etkili hangisi az acılı gelsii güzel buz diye yazidlim öyle denildi soğuk ayarda vardı bir ara tuttu sonra geri çekti
Noriye 66arasim ilk seansta çok atış yapilmamali ve profesyonel bir yer olmalı herkes yapamıyor o işi
YaseminAren 66arasim atısı yüksek girmişler dıkkat et leke kalmasın cıldınde buz lazerde acı hıssetmezsın dogru joule girilse.. Sadece genıtalde ıvlerde hıs olır
gulerm 66arasim Emziriyor musunuz? İlk altı ay lazer epilasyon yaptırmayı pek önermiyorlar evet yalnızca tüy köklerini etkiliyor ama uygun olmadığını söylüyorlar.
sarikusveannesi 66arasim Yaa ablamın arkadaşı girdi oda çok yanma var demiş ve kız sakın el kol yapma yoksa yanar iz kalır demiş korktum ya ağdaya devam mı etsem demeden geçemiyorum kaporada verdim bide ileride daha çok çıkarsa korkusu da var 🤷🏻♀️
66arasim Blablas Hani sürekli böyle olcaksa vazgeçecem ya yada varsa bi çözümü devam etmedi çünkü beni öyle görünce soğutucu al biraz hafifletir dedi iyi gelir mı acaba
Feyzamm 66arasim Dilan Polat’ta 4. Seansıma gidiyorum ve her seansta çok acı çekiyorum her seferinde diğerinde daha az acı olur deniyor ama değişmiyor genitale doğru düzgün hiç atış yapılmıyor o kadar acıyor ki bazen çığlık atıyorum
Lilybaby 66arasim ilk seanslar çok acıyor bi de önceden bilimmeyen bi acı olduğundan insan şok oluyor acıya ama zamanla geçiyor. Ben buz da yaptırdım alex de nedense buz daha çok acıttı bünyeden bünyeye fark ediyor demek ki ama dilan polata güvenmiyorum cihazı gerçek buz olmayabilir bence araştırın
Aezgi Kızlar ben alexsandır yaptırmıstım ilk bildiğimiz torbaya buz koyuyordum orama tutuyordum öyle atıs yaptırıyordum acımıyordu hic diğer türlü dayanmak mümkün değil bayağı azalmıstı ama doğumdan sonra tekrar coştu kıllar😂
1234t 66arasim Bende dilan polata gidiyorum ilk seansta koltuk altı çok acıdı ikimci seansta p kadar yanmadım .kıl köklerin kalın ondan yanabilir dedi banada
66arasim 1234t Vazgeçmek üzereyim güzel biseyler deyinde ya geçmeyim o kadar para verdim ya😁yazık günah
1234t 66arasim benim dökülmeler 13 . günden sonra oldu iyi de döküldü bende daha yeniyim 2 seansa girdim