livanurvealpinannesi61 Kukulii nasıl olmuyor bize doktor olur dedi. Ben 15 günlükken ocean d3 vitamin kullanmaya başladım. Siz doktora sorun.
Marshmallow1 Alara123 bizde pedia d kullanmıştık ilk zaman gaz sorunu çok oldu ocean aldık hemen gaz sorunu kalktı
ikicanpareannesi Ocean , bütün vitaminleri genelde bu markayı tercih ediyorum alırken . Demire başlayınca da ocean aldım . Kendim için büyük kızım için de ocean kullanıyorum .
Mercosey Kukulii kullanmalısınız çünkü d vitaminini anne sütüyle yemekle vs alamıyor. 1 yaşından küçükse kesin kullanmalısınız. 1 yaşından sonra zaten kan tahlili yapılıyor ve doktor ona göre doz belirliyor.
Yigitefeninannesi_ Tahaaaa fisfis ağız içine dağıldığı için bi etkisi olmadığını söyledi damlalikli kullan demisti
Pembegulkostak35 Kukulii bende devit kullanıyorum hamileliğimden beri Sağlık ocağından veriyolar bebeğe 3 damla kendime 9 damla. 3,5 aylığız. 🤍
EcemNura77 Pembegulkostak35 bizde doğduğundan beri devit3 kullanıyoruz doktorumuz değiştirme dedi herkes ocean diyo acaba bizmi yanlış yapıyoruz 🤔
tubasd Yigitefeninannesi_ kaç aylık bebeğiniz ve maçlık olanı 1 damla kullanıyorsunuz 4 aylık olacak ben fazlamı veriyorum acaba bide zeytinyağında cozeltiyormusunuz emilimi acisindan
NiLDeRiN Kukulii kullansanız iyi olur tabiki. Ama sorun etmeyin benim hiç kullanmayan arkadaşlarım var . Yaklaşım meselesi. Bıngıldagi biraz geç kapanmıştı bebeğin ama sorun olmadı. Panik olmayın. Bize de hemşire bıngıldak erken kapanıyor her gün kullanmayın dedi. Ara verdim bikaç günde bir vercem bende
Marshmallow1 Alara123 öyle gerçekten gaz problemi varsa ocean deneyebilirsiniz trendyolda var 70 tl gibi bi ücreti var ister fısfıs işte damla şeklinde kullanıyorsunuz 1 fıs ya da 3 damla yeterliymiş 400 iu yazmasına dikkat edin sadece yaş arttıkça 600 800 1000 olarak değişecekmiş 😊
Bulut2093 Kukulii doktorum docent ve bütün d vitaminleri aynı dedi. Üzerine çok araştırdım dedi. Bizde sağlık ocağının verdiğini kullanıyoruz.
Melisassmn elifsensu bende decatabs kullanıyorum pembe olan multivitamin . Ama getirdiğimiz bir prof. Sağlık ocağınınkini kullan dedi gerek yok dedi